Αυτά κάνεις και... ξενερώνεις τον άντρα Παρθένο

Από εκείνον θα είσαι... "όχι"

Αυτά κάνεις και... ξενερώνεις τον άντρα Παρθένο

Υπάρχουν κάποια πράγματα που απλώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνεις σε έναν άντρα Παρθένο γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να τον ξενερώσεις και να θέλει να φύγει χιλιόμετρα μακριά σου. Αν, λοιπόν, νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θες να είσαι μαζί του, τότε πρόσεξε την συμπεριφορά σου και αν κάνεις κάτι από τα παρακάτω, τότε σταμάτα το αμέσως!

1. Μπορεί ο ίδιος να είναι επικριτικός και να σου κάνει την ζωή κόλαση με την τελειομανία του, όμως να ξέρεις ότι εσύ δεν έχεις το… δικαίωμα να του ασκήσεις κανενός είδους κριτική!

2. Πρόσεχε πάρα πολύ τους κανόνες υγιεινής. Αν έχεις σχετικά βρώμικο χώρο ή ακατάστατο το thank you next θα έρθει στο δευτερόλεπτο.

3. Μην του αλλάζεις ποτέ το πρόγραμμά του. Όταν έχει κανονίσει κάτι και στο μυαλό του έχει θέσει ένα χρονοδιάγραμμα, εσύ απλά δεν δικαιούσαι να του το μπερδέψεις.

4. Η άγνοια τον σκοτώνει. Είναι ζώδιο εγκεφαλικό και αν δεν καταφέρεις να τον κερδίσεις και με το μυαλό σου, έχεις χάσει το παιχνίδι γενικά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

5. Μην ανακατεύεις τα πράγματά του. Συγκεκριμένα μην τα ακουμπάς! Τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να τους αλλάξεις χώρο ή να του τα μπερδέψεις…

6. Δεν του αρέσει η δημόσια έκφραση αγάπης και ρομαντισμού. Ό,τι κάνεις, θα το κάνεις, όταν είστε δυο σας. Μπροστά σε τρίτους θα πρέπει να είσαι ουδέτερη.

7. Μην είσαι τεμπέλα και άπληστη. Πρόσεχε το περιβάλλον, αλλά και την διατροφή σου.

8. Επίσης ο άντρας Παρθένος αγαπά τα ζώα και του γυρίζει το μάτι, όταν δει την οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά απέναντι σε ένα ζωάκι.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που δε θα παντρευτούν τα επόμενα 5 χρόνια

Η σχέση με αυτό το ζώδιο πυροδοτεί την τρέλα που έχεις μέσα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved