Αυτούς ψήφισαν οι γυναίκες ως τους πιο ακατάλληλους συντρόφους!

Προσπάθησε να τους αποφύγεις

Αυτούς ψήφισαν οι γυναίκες ως τους πιο ακατάλληλους συντρόφους!

Οι γυναίκες μίλησαν! Και πρέπει να διαβάσεις τι έχουν να σου πουν με την ψήφο τους. Αποφάνθηκαν ότι ανάμεσα στους 12 άντρες, υπάρχουν 3 που, με βάση τα χαρακτηριστικά τους, είναι οι πλέον ακατάλληλοι συντρόφοι. Συνέχισε να διαβάζεις προκειμένου να μάθεις ποιοι είναι οι άνδρες τους οποίους αξίζει ενδεχομένως να αποφύγεις ή τουλάχιστον να μην προχωρήσεις σε σχέση μαζί τους. Στην περίπτωση, που ήδη είστε ζευγάρι, τότε ίσως καταφέρεις να κατανοήσεις -επιτέλους- κάποιες συμπεριφορές!

Ιδού, λοιπόν, τα 3 αντρικά ζώδια που, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, θεωρούνται τα χειρότερα για σχέση!

Ταύρος

Για τον εγωκεντρικό Ταύρο, η καριέρα έρχεται συνήθως πρώτη. Αυτό σημαίνει πως ο άντρας ο οποίος ανήκει στον εν λόγω αστερισμό, δεν θεωρεί πως είσαι η πρώτη και βασική προτεραιότητα στην καθημερινότητά του. Αν βρεθείς σε σχέση με έναν Ταύρο, σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι προτεραιότητές σας διαφέρουν σε σημαντικό βαθμό. Για εκείνον, η ιδανική σύντροφος είναι μία γυναίκα η οποία κατανοεί και σέβεται τις επιθυμίες του -ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως δεν θα παραπονιέται που θα εργάζεται και κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων. Μπορεί να σου λέει συχνά πως σε αγαπά και να σε «κακομαθαίνει» με τα δώρα του, ωστόσο, δύσκολα θα σου αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείς. Μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζεις πως ο άντρας ο οποίος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου δεσμεύεται δύσκολα! Ωστόσο, αν καταφέρεις να τον πείσεις να γίνεται ζευγάρι και του αποδείξεις πως είσαι ένα άτομο το οποίο μπορεί να εμπιστευτεί, θα έχεις μία ζωή δίπλα σου κάποιον που θα στηρίζει κάθε σου απόφαση. Όχι και τόσο άσχημα, έτσι;

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

Ιχθύς

Ένας Ιχθύς δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου -σε σύγκριση δε με τα υπόλοιπα ζώδια που περιλαμβάνονται στη λίστα μας. Το πρόβλημα είναι πως οι άντρες οι οποίοι ανήκουν στον συγκεκριμένο ζώδιο, έχουν την τάση να καταλήγουν εγκλωβισμένοι μέσα σε «τοξικές» σχέσεις. Οι Ιχθύες είναι άνθρωποι ευαίσθητοι, ευγενικοί και συμπονετικοί, ωστόσο, συχνά οδηγούνται στο να δημιουργούν δυσλειτουργικές σχέσεις με άτομα τα οποία δεν τους σέβονται και δεν τους εκτιμούν. Δυστυχώς, οι ευφάνταστοι Ιχθύες ζουν κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας στον δικό τους κόσμο και συχνά αδυνατούν να αντιληφθούν τα προβλήματα της σχέσης τους -και τα οποία είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ολοφάνερα στους γύρω τους! Λόγω των συχνών, λανθασμένων επιλογών τους σε επίπεδο σχέσεων, λοιπόν, καταλήγουν να μετατρέπονται σε απίστευτα ανασφαλή άτομα.

Παρθένος

Γεμάτος ανασφάλειες είναι και ο άντρας Παρθένος ο οποίος, ωστόσο, είναι ταυτόχρονα και υπερβολικά ζηλιάρης. Παρά το γεγονός πως γνωρίζει ότι τα παραπάνω χαρακτηριστικά δημιουργούν συχνά προβλήματα στις σχέσεις του, δεν εργάζεται προκειμένου να τα αντιμετωπίσει. Και αυτό διότι ο Παρθένος είναι πραγματικά καλός στο να κρύβει τα ελαττώματά του! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως ενώ εσύ πιστεύεις ότι ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μία υγιή σχέση με έναν γοητευτικό και χαρισματικό άνθρωπο, στην πραγματικότητα θα καταλήξεις να έχεις στο πλευρό σου έναν άντρα ο οποίος κάτω από την επιφάνεια, θέλει να ελέγχει απολύτως εσένα και τη σχέση του μαζί σου. Θα καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια του κύκλου σου και φυσικά την εύνοιά σου όμως, εν μία νυκτί θα καταστρέψει τα πάντα, χάνοντας την ψυχραιμία του για κάτι ανούσιο και μικρό. Και αυτό διότι είναι απίστευτα ευέξαπτος και πολλές φορές αδυνατεί να συγκρατήσει τον εαυτό του όταν κάτι τον εκνευρίζει. Το χειρότερο χαρακτηριστικό του άντρα Παρθένου είναι ενδεχομένως η ικανότητά του να χειραγωγεί τους γύρω του. Κάθε φορά που θα καβγαδίζετε, λοιπόν, θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως είσαι η μοναδική υπεύθυνη και δυστυχώς, λόγω των συναισθημάτων σου για εκείνον, θα αδυνατείς να δεις πως είσαι θύμα συναισθηματικής χειραγώγησης.

Διάβασε επίσης:

4 άντρες του ζωδιακού που, μόνο όταν χάσουν μια γυναίκα, συνειδητοποιούν την αξία της

Τα 5 ζώδια δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια ερωτική απόρριψη

Το ζώδιό του δείχνει για ποιο λόγο «θα την κάνει» από τη σχέση σας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved