Έτσι θα κάνεις τον Ταύρο να τρέχει από πίσω σου!

Θα κουνάει ουρίτσα σαν σκυλάκι και θα περιμένει ένα βλέμμα σου και μόνο!

Έτσι θα κάνεις τον Ταύρο να τρέχει από πίσω σου!

Ο Ταύρος όπως και κάθε άντρας έχει τα... κουμπιά του. Μπορεί γενικά να είναι ένα ζώδιο λίγο... βαρύ και αργό, καθώς δεν αποφασίζει εύκολα να αλλάξει την ρουτίνα του και να μπει σε σχέση, έχει όμως κι αυτός την «αχίλλειο πτέρνα» του και την πατάει στον έρωτα. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Απλό... Να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας γιατί έτσι θα τον ξελογιάσεις και θα του «πάρεις τα μυαλά»!

1. Να ντύνεσαι όμορφα

Είναι παιδί της Αφροδίτης, μην το ξεχνάς. Του αρέσουν οι όμορφες γυναίκες, οι περιποιημένες και αυτό που λέμε "θηλυκά". Δεν θέλει να σε βλέπει άβαφη ή να έχεις παρατήσει τον εαυτό σου και να κυκλοφορείς με μια τρύπια φόρμα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2. Δείξε του ότι τον θες

Είπαμε δεν είναι... γρηγοροστροφούλης. Δείξε του με τρόπο διακριτικό ότι σου αρέσει. Γίνε ναζιάρα γυναίκα και ένα πονηρό θηλυκό και άσ' τον μετά να κάνει παιχνίδι μόνος του.

3. Να έχεις υπομονή

Μεγάλο προσόν αυτό όταν έχεις να κάνεις με έναν άντρα Ταύρο. Γενικά είναι τύπος αραχτός, σπιτόγατος, αργός και θέλει από την μεριά σου υπομονή. Επίσης είναι και επίμονος πολύ, αλλά και κάποιες φορές εγωιστής, οπότε... καλό κουράγιο!

4. Να τον φροντίζεις

Του αρέσει να τον κανακεύουν, να του μαγειρεύουν και γενικότερα να τον περιποιούνται σαν μικρό παιδάκι. Θέλει φροντίδα και προδέρμ!

5. Να είσαι πιστή

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που, αν σε αγαπήσει πραγματικά, δεν θα απιστήσει ποτέ. Είναι πιστός, σταθερός και προστατεύει ό,τι λατρεύει. Αν του δείξεις την παραμικρή τάση για απιστία, θα σε χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

6. Να τον αγκαλιάζεις

Γενικά να σου αρέσουν κι εσένα οι αγκαλιές. Να είσαι ο τύπος της γυναίκας που θα δείτε μαζί του στον καναπέ μια ταινία αγκαλιασμένοι ή με την οποία θα κοιμηθεί το βράδυ κουρνιασμένος δίπλα σου. Είναι ρομαντικό και τρυφερό αγόρι. Τι να κάνουμε...

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θέλουν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους

Τα 3 πιο ιπποτικά ζώδια που θα σε κάνουν να νιώσεις σαν βασίλισσα!

Τα 4 ζώδια που δεν θέλεις να έχεις για… πρώην

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved