Έτσι θα κάνεις τον Κριό να τρέχει από πίσω σου!

Θα κουνάει ουρίτσα σαν σκυλάκι και θα περιμένει ένα βλέμμα σου και μόνο!

Έτσι θα κάνεις τον Κριό να τρέχει από πίσω σου!

Ο Κριός όπως και κάθε άντρας έχει τα... κουμπιά του. Μπορεί γενικά να είναι ένα ζώδιο λίγο... περίεργο και άπιαστο, καθώς δεν θέλει δεσμεύεις και πιέσεις, έχει όμως κι αυτός την «αχίλλειο πτέρνα» του και την πατάει στον έρωτα. Τι πρέπει να κάνεις εσύ; Απλό... Να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας γιατί έτσι θα τον ξελογιάσεις και θα του «πάρεις τα μυαλά»!

1. Άφησέ τον να σε «κυνηγήσει»

Μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Είναι από τους άντρες που ξενερώνουν, όταν βλέπουν ότι μια γυναίκα αναλαμβάνει έναν ρόλο που δεν της ανήκει. Είναι ο κλασικός «κυνηγός» και θέλει να εντοπίζει εκείνος το θήραμά του και να κάνει τις κινήσεις του. Μη σου πούμε και να τον φτύσεις κιόλας σε πρώτη φάση...

2. Φλέρταρε μαζί του

Διακριτικά όμως και άκρως… θηλυκά. Μπορεί εκείνος να είναι ο macho man, ο λίγο… μπρουτάλ, βρε αδερφέ, όμως εκτιμά την θηλυκότητα στην γυναίκα. Δεν σου λέμε να γίνεις φουλ ναζιάρα προς θεού, αλλά μην είσαι βρε παιδί μου και πιο άντρας από εκείνον στην συμπεριφορά. Μέτρο θέλουν όλα.

3. Κάντον να γελάσει

Ο Κριός εκτιμά το καλό χιούμορ. Δεν γοητεύεται μόνο από την ομορφιά μιας γυναίκας, αλλά και από το μυαλό και τον χαρακτήρα της. Αν όντως σε βλέπει για κάτι περισσότερο από μια βραδιά, θα δώσει μεγάλη σημασία στο χιούμορ σου και θα μετρήσει το κατά πόσο περνά καλά μαζί σου ή όχι.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

4. Άφησέ τον να σε προστατεύσει

Του αρέσει να έχει τον ρόλο αυτό. Δεν είναι ο πρίγκιπας της υπόθεσης, μην το μπερδεύεις. Πιο πολύ με άντρα προσωπικής ασφάλειας θα λέγαμε ότι μοιάζει. Θέλει όμως, όσο σκληρός και brutal και να είναι, να σε προσέχει και να σε προστατεύει. Οπότε παίξ' το κι εσύ λίγο αδύναμη και ευάλωτη και άφησέ τον να αναλάβει ρόλο… προστάτη!

5. Δώσε του χώρο

Μην τον «πνίξεις» ποτέ. Άφησέ τον ελεύθερο. Έχει μεγάλο θέμα με τον κομμάτι αυτό. Μην τον καταπιέζεις, μην τον ελέγχεις, μην ψάχνεις το κινητό του και γενικότερα παίξ' το χαλαρή και άνετη. Αν νιώσει ότι πας να τον «δέσεις» θα φύγει τρέχοντας.

Διάβασε επίσης:

Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved