Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Κριό

Αυτές είναι οι τρείς ιδανικές γυναίκες με τις οποίες ο άντρας Κριός θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ταιριαστό ζευγάρι

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Κριό

Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η, να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας Κριός ανήκει στους πιο... free τύπους του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως τρεις γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσε ακόμα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΚΡΙΟΣ

Πάνω κάτω ζητάνε τα ίδια πράγματα από μια σχέση. Είναι και οι δυο υπέρ της ελευθερίας και δεν πνίγουν τον σύντροφό τους. Επίσης είναι υπερκινητικοί, δεν κάθονται εύκολα σε ένα μέρος, ταξιδεύουν αρκετά και αγαπούν την αδρεναλίνη, τα sports και τις "επικίνδυνες αποστολές". Ακόμα και στους καβγάδες τους συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Και επειδή και οι δυο βαριούνται γρήγορα, θα φροντίζουν να "ανάβουν" πού και πού τα αίματα, απλά και μόνο για να σπάει η ρουτίνα και να ξαναφουντώνει η φλόγα ανάμεσά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτά που τους ενώνουν είναι η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η χαλαρότητα. Είναι άτομα που θέλουν μεν την σχέση, αλλά... με μέτρο. Δηλαδή ζητούν και... απαιτούν -θα λέγαμε- κάποιες φορές τον προσωπικό τους χώρο, την ηρεμία και την ελευθερία να κάνουν πράγματα μόνοι τους ή με την παρέα τους ή με την οικογένειά τους. Δεν υπάρχουν θέματα δέσμευσης ανάμεσά τους και νιώθουν ότι έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, ακριβώς επειδή δεν τους πνίγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει αυτό που λέμε "τα ετερώνυμα έλκονται". Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει και με το παραπάνω. Η Αιγοκερίνα είναι σοβαρή, πειθαρχημένη, με κανόνες στην ζωή. Ο Κριός από την άλλη... όχι. Και ακριβώς αυτά τα στοιχεία της τον εξιτάρουν. Του αρέσει ο δυναμισμός της, ότι δε θα κρεμαστεί από πάνω του και το γεγονός ότι δεν μπορεί να της επιβληθεί εύκολα, για εκείνον είναι πρόκληση που τον κρατά στην τσίτα και τον καψουρεύει ακόμα περισσότερο.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που ξέρουν ακριβώς πού είσαι και τι κάνεις

Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

Αυτές είναι οι 5 «ερωτικές γλώσσες»! Ποια μιλάει το ζώδιό σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved