Τα 4 ζώδια που «κολλάνε» με κάποιον που δεν μπορούν να έχουν

Όσο πιο... «απαγορευμένος ο καρπός» τόσο μεγαλύτερο το κόλλημα!

Τα 4 ζώδια που «κολλάνε» με κάποιον που δεν μπορούν να έχουν

Είναι τα ζώδια εκείνα που πραγματικά έτσι και «κολλήσουν» με έναν άνθρωπο δεν «ξεκολλάνε», ο κόσμος να χαλάσει. Και συνήθως αυτός με τον οποίο «τρώνε το κόλλημα» είναι κάποιος που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να έχουν. Είτε γιατί δεν είναι ελεύθερος, είτε γιατί δεν υπάρχει, δεν βρίσκεται στον περίγυρό τους ή είναι.. famous.

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε... Μήπως ανήκεις κι εσύ σε ένα από αυτά;

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά τρώει κολλήματα και αυτό είναι γνωστό. Ειδικά αν βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θεωρεί ότι ταιριάζει τότε… τρώει χοντρό σκάλωμα και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει. Δεν έχει καμία σημασία αν θα φάει χυλόπιτα ή όχι. Το πείσμα του και η ξεροκεφαλιά του είναι ισχυρότερα από οτιδήποτε άλλο και φυσικά τον καθοδηγούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος «κολλάει» με ανθρώπους που θαυμάζει και τους θεωρεί ιδανικούς -όχι απαραίτητα για οικογένεια- αλλά για συντρόφους. Αν πιστέψει ότι το άτομο εκείνο μπορεί να τον καλύψει σε συναισθηματικό επίπεδο τότε θα είναι εκεί και θα επιμένει μέχρι να γίνει κάτι ή μέχρι να βρει κάποιον άλλο που θα τον θεωρεί ακόμα καλύτερο. Μάλιστα αρκετά συχνά, οι Καρκίνοι μπορεί να κολλούν σε έναν παιδικό ή εφηβικό έρωτα και να τον επαναφέρουν στο μυαλό τους διαρκώς. Να τον συγκρίνουν με τον νέο έρωτα της ζωής του και μόνιμα στο... ζύγι ο παλιότερος υπερτερεί του νεώτερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει θέμα με την τελειότητα. Εάν συναντήσει το ιδανικό άτομο γι' αυτήν (έτσι όπως έχει κρίνει και συγκρίνει τα υπέρ και τα κατά), τότε θα φάει κόλλημα μεγάλο. Μόλις διαπιστώσει ότι ταιριάζει στην νοοτροπία και την αντίληψή της, στα πρότυπα ομορφιάς της, στα στάνταρ της και ανταποκρίνεται στα θέλω της, θα ερωτευτεί και πολύ μάλιστα. Μπορεί να μην είναι καν διαθέσιμο αυτό το άτομο, ωστόσο εκείνη δύσκολα θα ξεκολλήσει, αν τον έχει θεοποιήσει στο μυαλό της.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που ζει για να ερωτεύεται είτε πραγματικά είτε πλατωνικά, οπότε, στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί και να μην συναντήσει ποτέ στην ζωή του το συγκεκριμένο άτομο. Ενίοτε, θαυμάζει και κολλάει με έναν ηθοποιό, έναν τραγουδιστή, γενικότερα κάποιον καλλιτέχνη, όταν, αυτός, μέσα από το έργο του, τον αγγίξει συναισθηματικά ή βρει κοινά που θα ταυτιστεί μαζί του. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και για κάθε πρόσωπο, το οποίο θεωρεί "ιδανικό", εξάρει τη φαντασία του και τον κάνει να νιώθει ότι θα ζήσουν ένα παραμύθι.

Διάβασε επίσης:

Αν το χιούμορ είναι σημαντικό για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!

Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους;

Αν θέλεις ένα γενναιόδωρο σύντροφο, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved