Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Ιχθύ

Αυτές είναι οι τρείς ιδανικές γυναίκες με τις οποίες ο άντρας Ιχθύς θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ταιριαστό ζευγάρι

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Ιχθύ

Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η, να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας ιχθύς ανήκει στους πιο "εύκολους" άντρες του ζωδιακού, με την έννοια ότι δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις και προσαρμόζεται περίφημα σε κάθε συνθήκη. Υπάρχουν όμως τρεις γυναίκες, με τις οποίες θα μπορούσε ακόμα πιο εύκολα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό ταίρι για τον άντρα Ιχθύς. Και αυτό γιατί θα του δώσει την ασφάλεια που τόσο επιθυμεί. Θα τον φροντίζει, θα τον περιποιείται και γενικότερα θα τον… «συμμαζεύει», όταν εκείνος «χάνεται» στο χάος του και δεν ξέρει τι να κάνει και από πού να ξεκινήσει. Επίσης, η Ταυρίνα είναι γυναίκα σταθερή και αξιόπιστη, οπότε θα είναι πάντα εκεί για εκείνον. Γη και Νερό λοιπόν είναι δύο στοιχεία που μπορούν να συνδυαστούν άψογα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επίσης, ζώδιο του Νερού, μπορεί να τα πάει πολύ καλά με έναν άντρα Ιχθύ. Και αυτό γιατί και οι δυο είναι ρομαντικοί, γενικότερα χαμηλών τόνων, αισθηματίες και… σχεσάκηδες. Η αλήθεια είναι ότι, παρά τον έντονο συναισθηματισμό τους, που θα δημιουργεί κάποιες στιγμές "κούραση" στον έναν ή τον άλλο, θα δεθούν γιατί βλέπουν την ζωή με τον ίδιο τρόπο, πάνω κάτω έχουν ίδιες ιδέες και αντιλήψεις και η Καρκίνα μπορεί να γίνει μια πιστή, τρυφερή και δοτική σύντροφος για τον άντρα Ιχθύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Ιχθύ. Ό,τι λείπει από τον έναν, υπάρχει στον άλλο. Έτσι, οι δυο τους αλληλοσυμπληρώνονται. Η Παρθένος είναι της τάξης και της οργάνωσης και ο Ιχθύς χρειάζεται ένα πρόγραμμα στη ζωή του ή τουλάχιστον κάποια που να αναλάβει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας που του δημιουργούν πονοκέφαλο. Από την άλλη, αυτή έχει ανάγκη τη συναισθηματική πλευρά του για να "ζεστάνει" την καρδιά της και να μάθει να βλέπει το δάσος κι όχι το δέντρο όπως είναι συνηθισμένη. Ίσως είναι από τα λίγα "αντίθετα" ζευγάρια που κουμπώνουν τόσο καλά μεταξύ τους.

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους;

4 ζώδια που θα σου δείξουν την αγάπη τους με πράξεις και όχι με λόγια!

Αυτά είναι τα ζώδια που φοβούνται να δείξουν τα συναισθήματά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved