Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που από ερωμένες γίνονται ... «μαμάδες» μέσα στη σχέση

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που χάνεται το πάθος και η σχέση γίνεται... φιλική

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που από ερωμένες γίνονται ... «μαμάδες» μέσα στη σχέση

Υπάρχουν κάποια όρια μέσα στην σχέση και οι γυναίκες αυτές τα... ξεπερνούν. Όταν περάσει λίγο ο καιρός, η συμπεριφορά τους απέναντι στον σύντρoφό τους είναι τέτοια που περισσότερο του θυμίζει την μητέρα του, παρά την αγαπημένη του. Τα ζώδια αυτά δεν μπορούν να κρατηθούν -είναι στην φύση τους άλλωστε, δεν το κάνουν επίτηδες- και μέσα στον δεσμό παίρνουν τον ρόλο της... "μαμάς", με αποτέλεσμα μετά να παραπονιούνται, επειδή βλέπουν το πάθος να χάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ταυρίνα, όταν μπαίνει σε μια σχέση, έχει την τάση να καλομαθαίνει σε υπερβολικό βαθμό τον σύντροφό της. Δεν λέμε ότι είναι κακό να του μαγειρεύει, να τον περιποιείται ή να του συμπαραστέκεται, όμως έχει μεγάλη διαφορά η φροντίδα από το «πνίξιμο». Από ένα σημείο και μετά ο σύντροφός της την βλέπει ως... μάνα του και όχι ως την αγαπημένη του.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα βαδίζει και εκείνη στα βήματα της Ταυρίνας. Κάνει ακριβώς τα ίδια και ακόμα… περισσότερα. Όσο περνά ο καιρός της βγαίνει ακόμα πιο πολύ το... μαμαδίστικο, αρχίζει να τον βλέπει ως… «παιδί» της και όχι ως εραστή της κι επαναλαμβάνει ατάκες του τύπου "βάλε φανέλα", "μην κάθεσαι στο ρεύμα" ή "να σου φτιάξω μια σούπα να ζεσταθείς". Όταν όμως δει ότι έχει χαθεί το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση και δεν υπάρχει πάθος, παθαίνει ένα κοκομπλόκο και μετά αναρωτιέται τι είναι αυτό που έφταιξε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Άννα Βίσση τραγούδησε παλιότερα το κομμάτι "Ό,τι θες εγώ" του οποίου οι στίχοι λέγανε:

«Ό,τι θες εγώ

ό,τι πεις εγώ

μια ζωή εγώ

όπου εσύ κι εγώ

ό,τι θες εγώ

ό,τι πεις εγώ

μια ζωή εγώ

θύμα σου εγώ.

Δεν υπάρχουνε πολλές αγάπες τόσο δυνατές

δεν υπάρχουνε πολλές αγάπες σαν και τη δικιά μου.»

Οι στίχοι αυτοί του κομματιού περιγράφουν ακριβώς το πώς βλέπει η Ψαρίνα τον σύντροφό της. Και εξηγούν το γιατί εκείνος από ένα σημείο και μετά χάνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και το πάθος του και την βλέπει περισσότερο ως "μητέρα" του παρά ως… ερωμένη του.

Διάβασε επίσης:

4 ζώδια που δε θα σου πουν Ποτέ το «Σ’ αγαπώ»!

Η αγαπημένη στάση για «αγκαλιές», ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 4 ζώδια που θα σε πάνε από τον 7ο ουρανό στα πατώματα στο άψε σβήσε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved