Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Αιγόκερω, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις μαζί του ή όχι.

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Αιγόκερω, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Ερωτεύτηκες άντρα Αιγόκερω; Να ξέρεις ότι μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι. Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις κάτι χαλαρό, ελεύθερο και χωρίς πολλές δεσμεύσεις ή θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή;

Διάβασε παρακάτω βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Κυνηγάει την επιτυχία!

Όλα γι' αυτόν είναι ένας στόχος προς κατάκτηση! Έτσι και μια γυναίκα, στα μάτια του, είναι ένα τρόπαιο που πρέπει να κερδίσει και πίστεψέ μας θα κάνει τα πάντα για να σε καταφέρει. Το μετά όμως είναι ένα ερώτημα! Αν σε έχει παράλληλα ερωτευτεί, τότε δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, αφού θα σου δώσει όσα επιθυμείς και ακόμα περισσότερα. Αν όμως είσαι μια επιβεβαίωση για το τι μπορεί να πετύχει, θα απογοητευτείς από τη συμπεριφορά του.

2. Έχει υψηλά standarts

Είναι οπαδός της ποιότητας και όχι της ποσότητας, κάτι που σημαίνει ότι βάζει τον πήχη αρκετά ψηλά και δεν μένει ικανοποιημένος μόνο από μια ωραία εμφάνιση. Θέλει η γυναίκα, εκτός από όμορφη, να είναι γλυκιά, σωστή, αξιόπιστη, ακέραιου χαρακτήρα, αλλά και έτοιμη να κάνει πίσω, αφήνοντάς του την πρωτοκαθεδρία.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

3. Είναι εργασιομανής

Αν είσαι από αυτές που σκούζουν, επειδή ο σύντροφός τους λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, δουλεύει αρκετά και δε βγαίνουν συχνά, διασκεδάζουν ή περνούν ατέλειωτες ώρες μαζί, τότε μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος για σένα. Τα επαγγελματικά του είναι στον Top των προτεραιοτήτων του κι αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείς, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρα.

4. Είναι ανταγωνιστικός

Μπορεί να μην του φαίνεται, εν τούτοις να ξέρεις ότι θέλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και από τους αντιπάλους του στη δουλειά και το πιο πιθανό είναι αυτό το πεδίο ανταγωνισμού να το μεταφέρει και στη σχέση του. Είναι... βλέπεις αυθεντία σε όλα, έχει πείρα και συνήθως τα παίρνει όλα πάνω του, κάνοντας τους άλλους να νιώθουν άχρηστοι.

5. Είναι ο τύπος και υπογραμμός

Είναι σχολαστικός, τυπικός, συντηρητικός και πάντα ακολουθεί τους νόμους και τους κανόνες. Το βλέπεις από τη συμπεριφορά, από τον χαρακτήρα του, από τη γενικότερη στάση του. Πολύ πιθανό αυτός να θέσπισε το dress code ή να το επέβαλε για πρώτη φορά. Δεν το κάνει μόνο γιατί είναι αυστηρός, αλλά επειδή έχει ένα σύστημα αξιών που πιστεύει ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να τηρείται η τάξη, το ακολουθεί πιστά και εκνευρίζεται αν κάποιος/α πηγαίνει κόντρα σε αυτό.

6. Είναι ταγμένος στο καθήκον

Αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε ενήλικας. Από τη μικρή του ηλικία (άγνωστο γιατί) φορτώνεται ή τον φορτώνουν με ευθύνες και καθήκοντα και έτσι του γίνεται συνήθεια, οπότε, όπου χρειάζεται να αναλάβει κάποιος το οτιδήποτε να το φέρει σε πέρας, του το πασάρουν. Καλώς ή κακώς, το ίδιο είναι και στη σχέση του, με αποτέλεσμα να ψυχαναγκάζεται να κάνει πράγματα γιατί πρέπει κι όχι γιατί πραγματικά τα θέλει, εξού και η μουρτζουφλιά του.

7. Κάνει πόλεμο με την καρδιά του

Σαφώς και έχει συναισθήματα, σε αντίθεση με τα όσα πιστεύουν πολλοί/ες, το θέμα είναι ότι δεν ξέρει... τι να τα κάνει, αν σκεφτείς ότι μια ζωή καλείται να είναι ώριμος, σοβαρός, λογικός και υπεύθυνος. Μεγαλώνοντας μαλακώνει, γίνεται πιο ευάλωτος ή αποδέχεται ότι δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και άψογα. Ωστόσο, πάντα μέσα του επικρατεί μια μάχη μεταξύ καρδιάς και μυαλού, που δεν έχει σίγουρο νικητή, κάτι που για ευνόητους λόγους δεν αφήνει να φανεί προς τα έξω και να χαλάσει την καθωσπρέπει εικόνα του.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα είναι τα αντρικά ζώδια που δεν βρίσκουν σχεδόν ποτέ τις κατάλληλες γυναίκες!

Τι ζώδιο είναι η γυναίκα σου; Αν είναι ένα από αυτά κινδυνεύεις να σε απατήσει!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved