Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Να γιατί δεν πρόκειται να μείνεις σε μια σχέση

Οι σχέσεις είναι δύσκολες από μόνες τους, όμως κάποιες φορές τις κάνουμε και εμείς ακόμα πιο δύσκολες

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Να γιατί δεν πρόκειται να μείνεις σε μια σχέση

Το να ερωτευτείς και να αποφασίσεις να μπεις σε μια σχέση είναι το εύκολο της υπόθεσης. Το δύσκολο είναι να την διατηρήσεις και να παλέψεις για να την σώσεις. Τις περισσότερες φορές όμως, ο χωρισμός είναι η μόνη λύση, όταν μια κατάσταση δεν... τραβάει πια και έχει αρχίσει να κουράζει και τις δυο πλευρές. Το κάθε ζώδιο λοιπόν θα αποφασίσει να φύγει από τον δεσμό του για διαφορετικούς λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει η σταθερότητα. Δίνει πολλά σε μια σχέση και επενδύει συναισθηματικά σε αυτή. Εάν για κάποιο λόγο νιώσει ότι η σταθερότητα αυτή απειλείται, τότε αποσυντονίζεται και χάνει την Γη κάτω από τα πόδια του. Θέλει να ξέρει ότι παίρνει από την άλλη πλευρά ακριβώς όση αγάπη, φροντίδα και αφοσίωση δίνει και εκείνος. Εάν κάτι δεν πάει καλά και η ζυγαριά… γέρνει ή τον προδώσεις, τότε μουλαρώνει και παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο που κρίνει υπερβολικά τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο τoυ τον εαυτό. Είναι πολύ πιθανό να κρύψει τα συναισθήματά της πριν ακόμα κάτι αρχίσει να σοβαρεύει. Συνέχεια θα σκέφτεται και θα προσπαθεί να αναλύσει στο μυαλό της, τι ακριβώς συμβαίνει. Θα «μαδάει μαργαρίτες» και θα αναρωτιέται αν και η απέναντι πλευρά τρέφει τα ίδια συναισθήματα. Αυτές οι αμφιβολίες είναι που κάνουν πολύ δύσκολη την σχέση ή τον έρωτα για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δύσκολα «ανοίγεται». Ακόμα και όταν ερωτευτεί και κάνει σχέση, πάντα θα κρατά «κρυφά κομμάτια» του. Θα θέλει να απομονωθεί και να σκεφτεί ή να… αναρρώσει από ψυχολογικό πόνο. Ποτέ δεν θα εμπιστευτεί κανέναν στο 100%, πάντα θα έχει αμφιβολίες και πάντα θα κρατά επιφυλάξεις. Εάν νιώσει ότι πάει να τα ρισκάρει όλα για έναν έρωτα, τότε είναι που θα αρχίσει να πνίγεται και να ψάξει… έξοδο διαφυγής. Άλλωστε έχει μοχθήσει και έχει κοπιάσει τόσο για να φτάσει εκεί που είναι και να έχει όλα όσα έχει που δεν θα επιτρέψει ποτέ στον εαυτό του να τα χάσει για κανέναν λόγο.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά τα 4 ζώδια είναι φτιαγμένα για να δημιουργούν σταθερές σχέσεις

Τα ανδρικά ζώδια που ΔΕΝ θέλουν να παντρευτούν

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved