Αυτά τα 3 ζώδια θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα!

Αυτά τα ζώδια θα δώσουν τα πάντα για να ζήσουν τον έρωτά τους!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα!

Κάθε ζώδιο προσεγγίζει τον έρωτα με άλλο τρόπο – κάποια ζώδια είναι πιο επιφυλακτικά στις επιδιώξεις τους και τείνουν να αποφεύγουν τους κινδύνους (π.χ. Αιγόκεροι). Ωστόσο, για άλλα ζώδια, ειδικά για εκείνα που θα ρίσκαραν τα πάντα για τον έρωτα, το να πέφτουν γρήγορα «στα σκληρά» ίσως να είναι η δεύτερη φύση τους.

Για πολλούς, δεν υπάρχει πιο τρομακτικό πράγμα από το να είναι εντελώς ευάλωτοι μέσα σε μια σχέση. Αν «ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου» το πιο πιθανό είναι να πληγωθείς ή να ραγίσει η καρδιά σου. Μπορεί όμως να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και γεμάτες αδρεναλίνη εμπειρίες. Το ρίσκο στον έρωτα απαιτεί αυθορμητισμό, αφοσίωση και προθυμία να βουτήξεις στο άγνωστο με απερίσκεπτη αυτοθυσία, ακόμα κι όταν όλες οι πιθανότητες δείχνουν να είναι εναντίον σου.
Διάβασε πιο κάτω ποια είναι κατά κύριο λόγο τα τρία ζώδια που θα δοθούν ολόψυχα σ' έναν έρωτα, χωρίς να λογαριάσουν τις μετέπειτα συνέπειες:

ΤΑΥΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το σύμβολό τους είναι ένας ταύρος, δεν εκπλήσσει κανέναν ότι είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Η υπομονή και η επιμονή τους καθιστούν ιδιαίτερα αφοσιωμένους συντρόφους όταν έχουν μια σοβαρή σχέση, επειδή οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Κατευθύνουν όλη την επιμονή τους στην ερωτική τους ζωή και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος για να σπάσεις το εξωτερικό, αδιάφορο περίβλημά τους, οι Ταύροι είναι πολύ αφοσιωμένοι σύντροφοι. Δεν θα διστάσουν να δώσουν μάχες για το πρόσωπο που αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, ως γνωστόν, είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και δεν φοβούνται να δείξουν ευάλωτοι με το πρόσωπο που έχουν ερωτευτεί. Τρυφεροί και με ευγενικά συναισθήματα, είναι πολύ συμπονετικοί και αν είσαι σε σχέση με έναν Καρκίνο, πιθανότατα θα σε λούζει με τόνους αγάπης και υποστήριξης. Επειδή είναι ζώδια του νερού, κυβερνώνται περισσότερο από τα συναισθήματα παρά από τη λογική. Και όταν πρόκειται για τον έρωτα, αυτός ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί να τους εκθέσει σε μεγάλους κινδύνους. Από την άλλη πλευρά όμως το να ρισκάρουν με τα συναισθήματά τους, μπορεί να τους ανταμείψει με τη μεγαλύτερη συναισθηματική ανταπόδοση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τελευταίοι στη λίστα μας, αλλά όχι λιγότερο σημαντικοί είναι οι Σκορπιοί, ένα από τα πιο αινιγματικά ζώδια. Αν κάτι είναι πολύ γνωστό γι’ αυτούς είναι το απέραντο πάθος που αποπνέουν. Όπως και οι Καρκίνοι είναι ζώδιο του νερού, οπότε όταν ερωτευτούν, πατάνε τέρμα τα γκάζια! Αν και έχουν αποκτήσει κακή φήμη για την ένταση που βγάζουν συνήθως, οι Σκορπιοί είναι απίστευτα πιστοί και πάνω απ’ όλα εκτιμούν την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Το πάθος τους είναι αυτό που τροφοδοτεί την αφοσίωση στους συντρόφους τους, ακόμα κι όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες αντιξοότητες.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

Τα «αμαρτωλά» ποσοστά των ζωδίων!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved