Γνώρισες Λιοντάρι. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Λιοντάρι. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Φλερτάρεις με Λιοντάρι ή έχεις κάνει σχέση με άτομο του ζωδίου αυτού; Προφανώς και θα έχεις απορίες σχετικά με τον χαρακτήρα του. Γι' αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις, αν τελικά θα μείνεις ή θα τον αφήσεις. Δες, λοιπόν, πιο κάτω τι να περιμένεις ανάλογα με το αν έχεις μπλέξει με άντρα ή με γυναίκα Λέων

Γνώρισες άντρα Λέοντα;

Θα την απολαύσεις την σχέση με τον άντρα αυτό. Είναι γενναιόδωρος, έχει μεγάλη καρδιά και ξέρει να αγαπά. Ναι, όσο και αν πιστεύεις ότι λατρεύει και θαυμάζει μόνο τον εαυτό του (το κάνει κι αυτό!), είναι ικανός να αγαπήσει άλλο τόσο και εσένα και να σε έχει… βασίλισσα. Δεν είναι τσιγκούνης, δεν είναι μίζερος και θα σε πηγαίνει πάντα στα καλύτερα. Γιατί μόνο αυτά θέλει άλλωστε και για τον εαυτό του. Ο άντρας Λέων εκτιμά κάθε τι ωραίο και αν του δείξεις την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα, τότε πίστεψέ μας θα έχει δίπλα σου την πιο «γλυκιά και χουρχουριάρικη γάτα».

Bonus tip: Είναι σταθερός στις επιλογές του και δεν είναι άπιστος. Πρέπει να έχει ξενερώσει πολύ μαζί σου για να φτάσει στο σημείο να ξενοκοιτάξει. Όσο εσύ τον καλύπτεις, θα έχει μάτια μόνο για σένα.

Γνώρισες γυναίκα Λέοντα;

Σε αντίθεση με τον άντρα Λέοντα, η γυναίκα Λέων δεν είναι και τόσο εύκολη στην σχέση της. Είναι λίγο αυταρχική. Θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και φυσικά θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως Βασίλισσα. Είναι αρκετά εγωίστρια και δεν θα κάνει εκείνη πρώτη πίσω σε έναν τσακωμό. Ετοιμάσου επίσης μαζί της να ζήσεις… δράματα. Είναι γνωστή drama queen και τα βιώνει όλα έντονα και με άφθονο συναίσθημα. Της αρέσει η μεγάλη ζωή, δεν εντυπωσιάζεται εύκολα και φυσικά θα περιμένει από σένα τον αμέριστο θαυμασμό, αλλά και την προσοχή σου. Είναι και εκείνη γενναιόδωρη και ξέρει ότι αξίζει πολλά και ότι μετράει ως γυναίκα, γι' αυτό και έχει και μεγάλες απαιτήσεις.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα σε βάλουν στην friend zone με χαρακτηριστική άνεση

Έτσι θα καταλάβεις ότι… «παίζει» και αλλού με βάση το ζώδιό του

Είναι της μοίρας σου «γραφτό» ένα αγόρι σαν κι αυτό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved