Εάν χώρισες με ένα από αυτά τα ζώδια να περιμένεις... μεγάλο ξεκατίνιασμα

Εμείς σε προειδοποιούμε!

Εάν χώρισες με ένα από αυτά τα ζώδια να περιμένεις... μεγάλο ξεκατίνιασμα

Δεν είναι εύκολη υπόθεση το να χωρίσεις με ένα από αυτά τα ζώδια. Αυτό που θα ακολουθήσει ίσως είναι για σένα μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Θα τρίβεις τα μάτια σου και θα αναρωτιέσαι: «τώρα εγώ τα ζω αυτό ή είναι εφιάλτης. Πάμε λοιπόν να μάθουμε ποια ζώδια θα... ξεκατινιαστούν με την πρώτη ευκαιρία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ευέξαπτος, δεν μπορεί να συγκρατήσει ούτε τα νεύρα του, αλλά ούτε και την γλώσσα του. Από εκείνον να περιμένεις εκρήξεις ζήλειας, φωνές, φασαρίες και... χαμό. Θα τα κάνει όλα άνω κάτω. Αν σε δει με άλλη/ο, δε θα διστάσει να κάνει σκηνή. Δεν τον νοιάζει να κρατήσει επίπεδο. Θα πει αυτά που θέλει και φυσικά θα ξεσπάσει με όχι καλό τρόπο. Μέχρι και μαλλιοτράβηγμα, να περιμένεις από τον Κριό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο επίπεδο; Ούτε που τον νοιάζει τον Δίδυμο να κρατήσει επίπεδο. Αν για άλλα ζώδια αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα, για τον Δίδυμο δεν μετράει όταν έχει να κάνει με το πρώην άλλο του μισό. Φυσικά και θα κάνει σκηνές, φυσικά και θα συμπεριφερθεί με τρόπο που μόνο... κυριλέ δεν θα τον χαρακτήριζες.

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις δει ποτέ Καρκίνο έξαλλο; Τον έχεις δει εκτός εαυτού; Δεν το θέλεις, πίστεψέ μας. Ο Καρκίνος είναι γλυκούλης, τρυφερούλης και όλα τα συναφή, όταν είναι σε σχέση κτλ, αλλά έτσι και χωρίσει και έχει πληγωθεί, θα δεις ένα πρόσωπο που δεν αναγνωρίζεις. Και σιγά μην κάτσει να νοιαστεί για επίπεδα και αηδίες... Θα φτάσει το level στον πάτο...

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντίστοιχος του Καρκίνου είναι και ο Τοξότης. Και να περιμένεις και χειρότερα σκηνικά από εκείνον. Θα κάνει τα πάντα, όσο χαμηλά και αν χρειαστεί να πέσει. Έτσι και νιώσει πληγωμένος ή αδικημένος ή θελήσει να εκδικηθεί, τότε είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ακόμα και δημόσια. Δεν τον νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Άλλωστε ποτέ του δεν τον ένοιαξε, τώρα θα τον πειράξει;

Διάβασε επίσης:

Πώς θα τον κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου, ανάλογα με το ζώδιό του

«Ευτυχισμένοι μαζί» 5 tips για να το πετύχετε!

Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω πότε θα βρεις -επιτέλους- το άλλο σου μισό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved