Γνώρισες Ταύρο; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Ταύρο; Μένεις ή φεύγεις;

Έμπλεξες με Ταύρο; Μπράβο σου! Έλα όμως να σου πούμε κάποια πραγματάκια που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις για το ζώδιο αυτό. Κι εσύ μετά θα κρίνεις, αν θα πρέπει να μείνεις ή να φύγεις τρέχοντας… Εμείς τη γνώμη μας θα σου την πούμε, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Ταύρο

Οι άντρες Ταύροι μπορούν να τα πάνε πολύ καλά μέσα σε μια σχέση, αρκεί να είναι όλα όπως εκείνοι τα θέλουν και τα έχουν στο μυαλό τους. Το ζώδιο αυτό άλλωστε φημίζεται για την σταθερότητά του. Ξέρει το τι, το πώς και το γιατί. Είναι ξεροκέφαλοι, δεν τους αλλάζεις γνώμη με τίποτα και θα κάνουν τα πάντα για να υπερασπιστούν την άποψή τους. Συχνά διαφωνείς μαζί τους και γίνονται έξαλλοι, ακριβώς επειδή δεν πας με τα νερά τους. Άσε που θα στο κρατήσουν για πάντα κιόλας επειδή τους πήγες κόντρα…

Δεν βγαίνουν με οποιαδήποτε κοπέλα, παρά μόνο με εκείνη για την οποία ενδιαφέρονται σοβαρά. Σιχαίνονται τις αλλαγές και προτιμούν να βρουν μια γυναίκα για να «χτίσουν» μαζί της το μέλλον τους. Θέλουν σταθερότητα στην ζωή τους και έχουν τα πάντα στο μυαλό τους τοποθετημένα με μια στρατηγική και πλάνο και γι' αυτό είναι δύσκολο να ταιριάξεις στο πλάνο αυτό γιατί θέλουν τα πάντα να γίνονται όπως εκείνοι τα έχουν σκεφτεί. Αν σου αρέσει η οργάνωση και είσαι πιο… παθητικός τύπος, τότε θα είσαι μια χαρά με έναν Ταύρο. Αν είσαι πιο ανεξάρτητη και δυναμική απλά προχώρα παρακάτω και ξέχνα τον.

Αν έχεις μπλέξει με γυναίκα Ταύρο

Το ακριβώς αντίθετο από τον άντρα Ταύρο είναι η γυναίκα του ζωδίου αυτού. Η Ταυρίνα είναι ανεξάρτητη και δεν προσκολλάται πάνω στον σύντροφό της. Κάνει την ζωή της όπως εκείνη θέλει και δεν είναι διατεθειμένη να την αλλάξει για να ικανοποιήσει κάποιον άλλο. Ακόμα και αν είναι πολύ ερωτευμένη, σε αυτό το κομμάτι, δεν υποχωρεί. Είναι τόσο ικανοποιημένη με την ζωή της που οι περισσότεροι σύντροφοί της αναρρωτιούνται, εάν θα την πείραζε έστω και λίγο ο χωρισμός τους.

Είναι ασυμβίβαστη και αυτό σημαίνει ότι οι καβγάδες θα είναι συχνοί μέσα στην σχέση. Και μάλιστα αρκετές φορές θα καταλήγουν σε χωρισμό διότι η Ταυρίνα ξενερώνει εύκολα. Δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες, έτσι δεν έχει σχέσεις που πάνε κι έρχονται. Αν τα έχεις κάνει «σαλάτα» μια φορά, δεν θα σε συγχωρήσει και δεν το διαπραγματεύεται. Και μιας και οι σχέσεις χρειάζονται συμβιβασμούς, η Ταυρίνα δεν είναι και η πιο ιδανική σύντροφος για κάτι τέτοιο.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Αν χώρισες από αυτά τα 4 ζώδια, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!

Τι γνωρίζουν και τι πρέπει να διδαχτούν τα ζώδια για το παιχνίδι της αγάπης;

Τα 5 ζώδια που «κατεβάζουν ρολά» εύκολα και δεν νιώθουν τίποτα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved