Γνώρισες Κριό; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνώρισες Κριό; Μένεις ή φεύγεις;

Έμπλεξες με Κριό; Μπράβο σου! Έλα όμως να σου πούμε κάποια πραγματάκια που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις για το ζώδιο αυτό. Κι εσύ μετά θα κρίνεις, αν θα πρέπει να μείνεις ή να φύγεις τρέχοντας… Εμείς τη γνώμη μας θα σου την πούμε, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Κριό τότε μείνει εκεί που είσαι!

Όταν τον γνωρίζεις, σου δίνει την εντύπωση ότι είναι υπερόπτης και ότι καυχιέται συνέχεια. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μπορεί ο Κριός να δείχνει ότι είναι το «αφεντικό» της υπόθεσης, όμως κατά βάθος είναι πολύ γλυκός άντρας. Μαζί του θα έχεις μια παθιασμένη σχέση.

Θα πρέπει να μπορείς να διαχειριστείς το έντονο ταπεραμέντο του, επειδή είναι ένα ζώδιο που τα πάει καλά με τις πιο παθητικές γυναίκες. Κατά πάσα πιθανότητα, η σχέση με τον άντρα αυτόν θα εξελιχθεί από μια ήρεμη αντιπαλότητα σε κάτι πιο ρομαντικό, διότι για τον Κριό, ο ανταγωνισμός είναι το αφροδισιακό του. Αν ψάχνεις για έναν άντρα που λατρεύει την δράση και την περιπέτεια, τότε είναι ο ιδανικός για σένα.

Αν έχεις μπλέξει με γυναίκα Κριό τότε κάν’ την με ελαφρά πηδηματάκια!

Η γυναίκα Κριός είναι απρόβλεπτη και αυτό είναι το moto της. Και ακριβώς έτσι είναι και μέσα στην σχέση της. Βιάζεται να κάνει πράγματα και θα σε έχει μια κρύο, μια ζέστη. Επίσης, είναι ευαίξαπτη, οπότε ετοιμάσου για αρκετούς καβγάδες και εντάσεις στην σχέση.

Η Κριαρίνα είναι η αρχηγός γενικά στην ζωή της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να της μπει εμπόδιο στα σχέδιά της. Θέλει να γίνονται όλα όπως τα έχει εκείνη στο μυαλό της. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, οπότε αν έχεις κάποια διαφωνία μαζί της, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις το δίκιο σου ή να παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος. Δεν φοβάται να παίξει βρώμικα και θα καταφέρει να εντοπίσει κάθε αδύναμο σημείο σου για να σε «χτυπήσει». Χρειάζεται μεγάλη υπομονή, ειλικρίνεια και «δουλειά» η σχέση με μια Κριαρίνα…

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ΔΕ ζηλεύουν!

Τα 12 ζώδια απαντούν στην ερώτηση «Τι είναι αγάπη;»

Αυτά είναι τα 6 πιο ανικανοποίητα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved