4 ζώδια που θα κάνουν και… δεύτερο γάμο με μεγάλη ευκολία

Και ένα και δυο και τρία... στεφάνια θα φορέσουν αυτά τα ζώδια

4 ζώδια που θα κάνουν και… δεύτερο γάμο με μεγάλη ευκολία

Άλλα ζώδια ακούνε για γάμο και τρέχουν μακριά! Μην πούμε ότι αλλάζουν και… χώρα έτσι και πας να τα «στριμώξεις». Άλλα πάλι παντρεύονται μεν, αλλά έτσι και μπούνε κάτω από τον πολυέλαιο, το σπίτι τους και την οικογένειά τους δεν την χαλάνε με τίποτα. Θα υποφέρουν, θα μιζεριάσουν, θα ανεχτούν τα πάντα, αλλά πάρα πολύ δύσκολα θα χωρίσουν. Πόσω μάλλον να κάνουν και δεύτερο γάμο.

Υπάρχουν όμως και άλλα που θα έκαναν με ευκολία τον γάμο… χόμπι τους. Θα φορούσαν βέρα στο δεξί και μια και δυο και τρεις φορές χαλαρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μιλάμε για τον άνθρωπο που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ο Δίδυμος ή που δεν θα παντρευτεί ποτέ γιατί κανείς και καμία δεν είναι ικανός/η να του τη φορέσει την κουλούρα ή που θα κάνει και δυο και τρεις και τέσσερις γάμους! Ο Δίδυμος βαριέται εύκολα. Αλλάζει γνώμη ανά πέντε λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να αλλάζει και συντρόφους. Για εκείνον δεν ισχύει το «για πάντα.»

ΖΥΓΟΣ

Ο ορισμός του σχεσάκια. Ο άνθρωπος που δεν μπορεί μόνος και αν δεν έχει ταίρι ,νομίζει πως ο κόσμος του όλος έχει καταστραφεί. Ο Ζυγός, αν δεν πετύχει ο πρώτος του γάμος, δεν θα τα βάψει μαύρα. Εννοείται ότι θα βρει άμεσα αντικαταστάτη/τρια (γιατί είναι ένα από τα πλέον ποθητά και περιζήτητα ζώδια) και θα φορέσει με μεγάλη ευκολία το νυφικό ή το γαμπριάτικο κοστούμι.



ΙΧΘΥΕΣ

Δεν ζει ο Ιχθύς χωρίς ρομάντζο και χωρίς τον έρωτα. Θέλει να είναι «καβάλα στο ροζ συννεφάκι». Όπως και ο Ζυγός, έτσι κι εκείνος, αν αποτύχει ο πρώτος του γάμος, θα προσπαθήσει άμεσα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με το επόμενο ταίρι του. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να στη βάλει τη βέρα στο δεξί. Αυτός βέβαια μπορεί να έχει κάνει… συλλογή με βέρες. Ε, ετοιμάσου να γίνεις κι εσύ μέρος της συλλογής του.

ΚΡΙΟΣ

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Κριό, αλλά εμείς έχουμε να σας πούμε ότι είναι άνθρωπος που την θέλει την συντροφικότητα στην ζωή του. Απλά, βαριέται εύκολα το ταίρι του και έτσι είναι εύκολο γι' αυτόν να πάει σε άλλες αγκαλιές. Και φυσικά του είναι ακόμα πιο εύκολο να ανέβει και μια και δυο και τρεις φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν κολλάει ο Κριός. Εναλλαγές στην ζωή του να υπάρχουν και να μην βαριέται… Του αρκούν αυτά!

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι 4 πιο εκδικητικές γυναίκες του ζωδιακού!

Τα 3 ζώδια που θα σου βρουν γαμπρό στο πι και φι

Από τον χειρότερο στον καλύτερο σύντροφο ανάλογα με το ζώδιό του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved