10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Σκορπιός, όταν είναι σε σχέση

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει για να κρατήσει τη σχέση

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Σκορπιός, όταν είναι σε σχέση

Ερωτική, αισθησιακή, σαγηνευτική, με το μυστηριώδες βλέμμα σου να μαγνητίζει τους πάντες, όποιον άντρα θέλεις, μπορείς να κάνεις δικό σου, αρκεί να τον βάλεις στο στόχαστρό σου. Ωστόσο, κάνεις κάποια λάθη στη σχέση που μπορούν να οδηγήσουν στο τέλος της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι πολύ ζηλιάρα

Είναι πλέον κλισέ, το έχεις ακούσει άπειρες φορές, το ξέρεις ότι κάνεις ζημιά με το να βάζεις όλα τα αρνητικά με το νου σου, αλλά να το κόψεις το χούι δε γίνεται. Είναι τόσο δύνατο και δεν μπορείς να το ελέγξεις, όμως καλό θα ήταν να κάνεις μια προσπάθεια γιατί η εικόνα του συντρόφου σου να σαλιαρίζει ή ακόμα χειρότερα να σε κερατώνει γίνεται εμμονή. Να κάνει like σε φωτογραφία άλλης; Θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος. Τα σκηνικά ζήλιας στην αρχή ίσως και να τον κολακεύουν κατά βάθος, να ανεβαίνει και δυο-τρεις πόντους σε ανάστημα, μετά όμως καταντάει κουραστικό.

2. Θέλεις να κοντρολάρεις τα πάντα

Δε γίνεται να έχεις τον έλεγχο του συντρόφου, της δουλειάς, της σχέσης, του σπιτιού, της οικογένειας, του σκύλου, της γάτας, του παιδιού και γενικά κάθε έμψυχου και άψυχου είδους που υπάρχει στη ζωή σου. Χαλάρωσε λίγο, ασχολήσου με τα δικά σου, κάνε και λίγο τα στραβά μάτια και μην υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα.

3. Σε διακατέχουν τα πάθη σου

Πολύ έρωτας, πολύ πάθος, πολύ κλάμα, πολύ δράμα, γενικά όλα τα ζεις στο έπακρο και σε βάθος. Σου αρέσει να βυθίζεσαι και να αυτοκαταστρέφεσαι και μετά να παίρνεις ύψος. Δε χρειάζεται όμως να...σέρνεις και τον σύντροφό σου μαζί. Βασικά, δε χρειάζεται ούτε κι εσύ να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, χωρίς λόγο και αιτία. Είναι στη φύση σου όμως τέτοια ζητήματα να τα βιώνεις στο μέγιστο!

4. Είσαι απόλυτη

Άσπρο ή μαύρο, όλα ή τίποτα, μηδέν ή άπειρο. Έτσι αντιλαμβάνεσαι τα πάντα και σου είναι πραγματικά δύσκολο να δεις κάπως αλλιώς και τη σχέση σου. Ή είσαι μαζί με τον άλλον, δηλαδή, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα ή όχι. Απαιτείς την αποκλειστικότητα και μόνο με αυτόν τον τρόπο πείθεσαι ότι σε αγαπάει και είσαι η γυναίκα της ζωής του. Αντροπαρέες και σ/κ χώρια δεν τίθενται καν ως θέμα προς συζήτηση.

5. Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα

Μάλλον καθόλου για να ακριβολογούμε. Είσαι από γεννησιμιού σου καχύποπτη και ξεκινάς προκατειλημένα και με το σκεπτικό ότι η προδοσία (κέρατο) είναι δεδομένα. Διπλοτσεκάρεις πού ήταν το ταίρι σου και τι έκανε, ψάχνεις το κινητό ή τα μηνύματά του στα social media και πάλι όμως δεν εφησυχάζεις. Κάτι θα σου σφινωθεί στο μυαλό και θα ξαναρχίσεις να ανησυχείς.

6. Είσαι φοβερά επίμονη

Θέλεις να περνάει το δικό σου και τέλος. Δε δέχεσαι "όχι" για απάντηση και "αν σε αγαπάει, οφείλει να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία" για να αποδείξει την αγάπη του. Εκεί, θα του βγάλεις την ψυχή στο πες-πες, θα τον... δωροδοκήσεις στην ανάγκη, θα πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

7. Δεν ακούς

Δεν δέχεσαι εξηγήσεις ή επεξηγήσεις και το οτιδήποτε σου ακούγεται σαν δικαιολογία. Αν το ένστικτό σου (που επικαλείσαι συχνά) το λέει, αν έχεις σχηματίσει άποψη κι ο Θεός ο ίδιος να κατέβει επί γης και να στο πει, δε θα καταφέρει να σε πείσει.

8. Τα παίρνεις όλα προσωπικά

Ενώ έχεις χιούμορ και μάλιστα αρκετό, εν τούτοις στη σχέση σου σοβαρεύεις απότομα και κάθε σχόλιο ή πείραγμα του καλού σου το παίρνεις προσωπικά έως στραβά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις, ακόμα και τσακωμοί χωρίς σημαντικό λόγο.

9. Κρατάς λογαριασμό

Ενώ είσαι δοτική, όταν αγαπάς και προσφέρεις στο ταίρι σου, κατά κάποιο τρόπο, στο πίσω μέρος του μυαλού σου κρατάς λογαριασμό του τι έδωσες και αν πήρες πίσω. Σε περίπτωση που η ζυγαριά γείρει προς τα εσένα και δεν υπάρχει ανταπόκριση, αρχίζεις να στραβώνεις άσχημα και να ζητάς. Δεν είναι κακό, αρκεί να είσαι δίκαιη και να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις.

10. Δεν ξεχνάς ποτέ

Ο Θεός συγχωρεί, εσύ όχι. Δεν ξεχνάς ποτέ και το πιο μικρό περιστατικό που σε είχε στενοχωρήσει ή σου έκατσε στραβά. Δε μιλάς, το κρατάς όμως σαν άσσο στο μανίκι σου και αν χρειαστεί τον πετάς, βάζοντας στη θέση του το ταίρι σου και κόβοντάς του τον αέρα. Εννοείται ότι αν πρόκειται για απιστία, ο χωρισμός είναι μονόδρομος και η εκδίκησή σου δεδομένη.

Διάβασε επίσης:

Μάθε τα πάντα για την γυναίκα Σκορπιό!

Μικρό αφιέρωμα στην γυναίκα Σκορπιό

Είσαι γυναίκα Σκορπιός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

άντρας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved