Οι σχέσεις των Ζυγών με όλα τα ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριαζουν οι Ζυγοί;

Οι σχέσεις των Ζυγών με όλα τα ζώδια

Για τους Ζυγούς, οι σχέσεις είναι ο τομέας τους και όσα συμβαίνουν σε αυτές επηρεάζουν καταλυτικά την συνολική τους πορεία. Αν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά ή βρίσκονται για πολύ καιρό στον αστερισμό της μοναξιάς, οι Ζυγοί, είτε «κολλάνε» σε αιώνια διλήμματα, είτε αποσυντονίζονται πλήρως μην μπορώντας να αποδώσουν ισορροπημένα. Θυμίζοντας ότι πολλά σε μια σχέση εξαρτώνται από την συναστρία των δύο ατόμων ας δούμε τις γενικές προδιαγραφές των σχέσεων των Ζυγών με τα ζώδια.

Διπλωματία και ...διπλο-ματιές!
Ο Ζυγοί , ως παιδιά της Αφροδίτης, είστε πάντα ερωτευμένοι και επιθυμείτε μια σχέση αρμονική , που θα σας παρέχει ηρεμία και συντροφικότητα. Ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του Ζυγού, θέτει προτεραιότητα στη ζωή σας, τη σύναψη σχέσης που θα διέπεται από τις αρχές, της συντροφικότητας , της ειρήνης και της αρμονίας. Ως εκ τούτου, η πιο δυνατή σας επιθυμία είναι βρείτε το άλλο σας μισό, με το οποίο θα βιώσετε συναισθηματική και ψυχική ταύτιση.


Ευγενικοί, τρυφεροί και ρομαντικοί, βρίσκετε εύκολα ταίρι και ξεκινάτε δείχνοντας τον καλύτερο σας εαυτό προκειμένου να υλοποιηθεί η ανάγκη σας για συνύπαρξη και αμοιβαία αγάπη. Η ομοφροσύνη και η απόλυτη σύμπνοια θεωρούνται για εσάς απαραίτητα συστατικά για την ιδανική συνένωση. Πρόσωπα που αγαπούν τους καυγάδες και τις εντάσεις σας απωθούν ενώ απομακρύνεστε ή αποξενώνεστε από άτομα που μπορεί να σας παρασύρουν σε άσχημη συμπεριφορά..

Συχνά λέγεται ότι ο Ζυγός είναι το ζώδιο του Γάμου, ακριβώς επειδή το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής σας είναι να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο που θα σας αγαπά όσο και εσείς και θα μοιράζεται ιδέες, σκέψεις στόχους και οράματα. Αξίζει να τονιστεί ότι η επικοινωνία στη σχέση λόγω της αέρινης φύσης σας, είναι αναγκαία και περιπόθητη. Μπορεί να είστε άτομο με ομορφιά και φινέτσα αλλά ταυτόχρονα διαθέτετε και αξιοσημείωτη νοημοσύνη. Οπότε, ένας σύντροφος που διαθέτει διανοητικά χαρίσματα κερδίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας .

Η νοητική σας πλευρά, είναι αυτή, που σας παρακινεί να εξετάζετε με λογικές διεργασίες πώς θα βελτιώσετε τη σχέση ή θα διατηρήσετε την ευρυθμία της. Η λογική θεώρηση των πραγμάτων σας επιτρέπει να μπορείτε με άνεση να αναπτύξετε θέσεις και απόψεις που στοχεύουν στην ισορροπία της σχέσης. Κάποιες φορές όμως ο ορθολογισμός, μπορεί και να σταθεί εμπόδιο στη σχέση. Και αυτό, γιατί σας αφαιρεί τη δυνατότητα να λειτουργήσετε αυθόρμητα και ανεπιτήδευτα , χωρίς δηλαδή να υπολογίζετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίστασης ή κατάστασης.

Όπως είναι γνωστό η λογική δεν έχει θέση στον έρωτα, αφού καταπιέζει τη συναισθηματική σας φύση και ενθαρρύνει την αποστασιοποίηση και τη ψυχρότητα που συνεπάγονται της εκλογίκευσης. Το κλειδί για να ισορροπήσετε είναι ότι πιο μεγαλειώδες δίνει νόημα στη ζωή δηλαδή ο έρωτας. Όταν είστε ερωτευμένοι, απελευθερώνονται συναισθήματα, που ακόμα και εσείς απορείτε που τα είχατε κρυμμένα. Όλα είναι πιο εύκολα αφού μπορείτε να ζήσετε την αμοιβαία αγάπη και τη συντροφικότητα. Ο ρομαντική σας πλευρά αναδεικνύεται και ζείτε μια σχέση αμοιβαίας αγάπης, κατανόησης, και φιλίας. Η σχέση σας, πλέον, πρεσβεύει, την όμορφη, αληθινή και καλή πλευρά της ζωής.

Όταν βρείτε το ταίρι σας, ζωγραφίζετε ξανά τη ζωή μαζί και διατηρείτε τη σπίθα του ερώτα σας ζωντανή.

Από την άλλη βέβαια, ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να γίνει κακός σύμβουλος και ενώ έχετε μια πλήρη σχέση, να αναλώνεστε σε γνωριμίες που στο μυαλό σας μπορεί να έχουν «προοπτική», ιδιαίτερα σε περίπτωση που (κάποτε...) χωρίσετε. Και τηρώντας κατά γράμμα την διπλωματική πολιτική του «μισό ναι, μισό όχι», ναι μεν δεν εκτίθεστε, από την άλλη όμως δίνεται το δικαίωμα στον σύντροφο σας να κάνει ...κακές σκέψεις και να αμφισβητεί την αξιοπιστία σας.


Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Στο ζωδιακό κύκλο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι το αντίθετο σας. Παράλληλα, κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο θεός του Πολέμου ενώ εσάς η Αφροδίτη, η θέα του Έρωτα. Με άλλα λόγια ανάμεσα σας υπάρχει έντονη χημεία που διεγείρει την ερωτική επιθυμία επιβιώνοντας τον νόμο «τα ετερώνυμα έλκονται».

Ο Κριός, θέτει τον εαυτό του το κέντρο του κόσμο ενώ για εσάς το κέντρο βρίσκεται στον «άλλο». Εκείνος ως ζώδιο του Άρη , αναζητεί την πρόκληση και την σύγκρουση ενώ εσείς την συντροφικότητα και την ειρήνη. Σαν γνήσιος κυνηγός έλκεται από άτομα που κυριαρχούνται, με τα οποία νιώθει ότι έχει το πάνω χέρι. Από την άλλη εσείς με έντονο το αίσθημα του δικαίου πιστεύετε στην ισονομία και την ισότητα ακόμα και στον έρωτα.

Οι διαφορές και οι αντιπαραθέσεις πολλές και συχνές. Παρόλα αυτά, νιώθετε ολοκλήρωση και ικανοποίηση γιατί έχετε ενωθεί με αυτό που σας έλειπε. Ο Κριός, με τη συγκατάβαση και εσείς με την αντίδραση. Σε αυτή τη σχέση πρόκλησης, στην πραγματικότητα, συμβαίνει ταυτόχρονα κάτι το εξαιρετικό, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που συμβολίζει την ομορφιά, τον έρωτα και η οποία ταυτόχρονα εξουσιάζει και το ζώδιο του Ζυγού. Η σχέση λοιπόν με τον Ταύρο, ξεκινάει με κοινό παρονομαστή τις ιδιότητες της Αφροδίτης. Πιο αναλυτικά, βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη για την τέχνη, την ευμορφία, την άνεση και την ευγένεια. Ρομαντικοί, χαριτωμένοι και καλαίσθητοι και οι δύο απολαμβάνετε στιγμές που τονίζουν την ερωτική, την όμορφη και καλή πτυχή σας.

Παράλληλα, όμως εμφανίζετε ουσιώδεις και επισφαλείς διαφορές στον τρόπο σκέψης, αντίληψης και αντίδρασης. Ο Ταύρος από τη φύση του συντηρητικός και ρεαλιστής είναι κτητικός σε μία σχέση και ακλόνητος όσο αναφορά τις πεποιθήσεις του. Από την άλλη εσείς είστε επιεικείς και αγαπάτε την ελευθερία στις ιδέες και στις επαφές. Η σταθερότητα του, λοιπόν, έως τα όρια του δογματισμού αντιμάχεται την ανεκτικότητα ή την διαλλακτικότητα σας ανάλογα με την περίπτωση.

Ο δρόμος της συνύπαρξης είναι ανοιχτός αν μπορέσετε να καλύψετε της ανάγκες της αέρινης φύσης σε δραστηριότητες εκτός σχέσης ώστε να μην χρειαστεί ούτε να την περιστείλετε ούτε να την καταπιέσετε.

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης των Διδύμων, είναι ο Ερμής που σε συνδυασμό με το αέρινο στοιχείο, του προσδίδει γρήγορη αντίληψη και εξυπνάδα. Η αναπτυγμένη νοημοσύνη και το χιούμορ του Διδύμου , είναι τα στοιχεία που σας ενώνουν ευθύς εξαρχής καθότι ταιριάζουν με το ανεξάρτητο πνεύμα σας και καλύπτουν την ουσιώδη ανάγκη σας για επικοινωνία στη σχέση.

Η σχέση με ένα Δίδυμο είναι σίγουρα ιδανική και αποτελεί σταθμό στη ζωής σας. Μαζί του νιώθετε ευχάριστα, όμορφα και τα πάντα είναι χρωματισμένα με τα παλ χρώματα του αέρινου έρωτα και του ρομαντισμού. Βέβαια, κάποιες φορές ίσως προκύπτουν θέματα που αν και σας ενοχλούν δεν δίνετε μεγάλη έκταση . Συνήθως προκύπτουν επειδή οι Δίδυμοι είναι σαν τον αέρα που φυσά δηλαδή έχουν την τάση να διασπώνται και να συμπεριφέρονται είτε επιπόλαια είτε παιδιάστικά. Από την άλλη εσείς, ως Ζυγοί, δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώμη του κόσμου και ίσως έρχεστε σε δύσκολη θέση με κάποιες ενέργειες που δηλώνουν ασυνέπεια ή διάθεση επίκρισης .

Παρόλα αυτά, αξίζει να τονιστεί ότι οι ερωτικές συγκινήσεις και η ανυπέρβλητη έλξη που βιώνετε με αυτό το σύντροφο είναι μοναδικές και χαράζονται ανεξίτηλα στο μυαλό και τη ψυχή σας.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια και την ασφάλεια ενώ σύμβολο του είναι ο κάβουρας που υποδηλώνει την ανάγκη για εξάρτηση και προσκόλληση από ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι ευαίσθητος, τρυφερός, στοργικός και συνάμα υπερβολικά ρευστός, διφορούμενος και εύθικτός.

Η σχέση μεταξύ σας είναι περίπλοκή και σε αρκετά σημεία εναντιώνεται στον τρόπο ζωής του καθενός. Ο Καρκίνος αγαπά την ασφάλεια που του παρέχει η σχέση και αναζητεί ένα σύντροφο που να αποτελεί το πρότυπο της σημαντικής οικογενειακής φιγούρας με την οποία έχει μεγαλώσει. Από την άλλη εσείς ενώ είστε συντροφικοί έχετε άλλα αρχέτυπα σε ότι αναφορά τις δεσμεύσεις και συχνά αδυνατείτε να κατανοήσετε την ανάγκη του για αγκίστρωση.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει και διυλίζει τη ζωή κυρίως με το συναίσθημα ενώ εσείς εξετάζετε τα πάντα υπό το πρίσμα της λογικής. Αρκετές φορές, λοιπόν, θα βρεθείτε να σας αναλύει θέσεις και επιχειρήματα ανάλογα με τη συναισθηματική του κατάσταση γεγονός που θα αμαυρώνει την εικόνα που έχετε για την επικοινωνία στη σχέση.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι λόγω της αέρινης και λογικής σας φύσης έλκεστε από άτομα που δίνουν προτεραιότητα στα συναισθήματα όσο και αν θεωρητικά δεν ταιριάζετε. Επιπλέον, συγκαταβατικοί και συντροφικοί είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε για χάρη της αγάπης και του έρωτα. Αν έχετε τη διάθεση να τον κανακεύετε και να του δείχνετε ότι τον έχετε ανάγκη τότε τα πράγματα θα κυλήσουν εξαιρετικά καλά.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος, το πλανητικό σώμα που συμβολίζει τη ζωντάνια και τη δημιουργία ενώ σύμβολο του έχει το λιοντάρι που υποδηλώνει την περηφάνια και την εγκαρδιότητα του. Από τη φύση του, λοιπόν, ευχάριστος, γενναιόδωρος και ερωτικός (εξουσιάζει τον 5ο οίκο που σχετίζεται με τη δημιουργία και τον έρωτα) τον θαυμάζετε από την πρώτη στιγμή και ενώνεστε με χαρά και ευτυχία.

Είναι γεννημένος για να λάμπει, να υπερέχει και να κερδίζει την συμπάθεια του κόσμου χάρη στη μεγαλοψυχία και την αγάπη του για τη ζωή. Μαζί του νιώθετε ότι βρίσκεστε στον κήπο των επιθυμιών αφού ότι θελήσετε το έχετε. Διασκεδάζετε, ενθουσιάζεστε , απολαμβάνετε τις χαρές της ζωή και προπάντων είστε ερωτευμένοι. Χαίρετε της εκτίμησης των άλλων και αφιερώνετε πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο.

Ασφαλώς, η ζωή με ένα Λέοντα μπορεί να είναι υπέροχη -ιδιαίτερα στο life style κομμάτι της- όμως δεν πάει να έχει και αυτή τις ατέλειες της. Αυτό που ίσως προκαλέσει δυσανασχέτηση είναι η διάθεση επιβολής και η απολυτότητα . Του αρέσει, δηλαδή, να έχει την εξουσία και ελέγχει ανθρώπους και καταστάσεις. Από την άλλης εσείς θέλετε ισοτιμία και ισονομία και δεν λειτουργείτε καλά σε απόλυτα καθεστώτα. Βέβαια για χάρη της αρμονίας της σχέσης θα κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αφού γενικότερα σας καλύπτει και σας ικανοποιεί.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο ότι η σχέση Ζυγού-Λέοντα μπορεί να μακροημερεύσει, χωρίς να σβήσει η πρώτη σπίθα και το πάθος.

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής που του χαρίζει ευστροφία, οξύνοια, κυνική σοφία και δεξιοτεχνία. Ο Παρθένος έχει άποψη για τα πάντα και μπορεί να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές για ότι χρειαστείτε. Εύκολα γίνεστε φίλοι και εκτιμάτε το μυαλό του και την καλή του κρίση καθότι η αέρινη φύση σας γοητεύεται από ένα καλό συνομιλητή.

Ένα λοιπόν, θετικό στοιχείο αυτής της σύζευξης είναι η επικοινωνία. Επίσης είστε και οι δύο λάτρεις της τάξης, της κουλτούρας και της αρμονίας και στη σχέση είστε διακριτικοί. Με λίγα λόγια, σέβεστε ο ένας τον άλλο και αναγνωρίζετε τα θετικά του ενός ( τακτικότητα) και του άλλου (λεπτότητα). Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι η αδυναμία του Παρθένου να χαρεί τη ζωή σε αντίθεση με εσάς που αγαπάτε τις ανέσεις κα τις απολαύσεις χωρίς ενοχές. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αναρωτηθείτε αν υπάρχει έρωτας, πάθος, αγάπη μεταξύ σας αφού δεν είναι συνηθισμένος σε ρομαντικές αβρότητες και εκδηλώσεις αγάπης. Είναι ο τύπος που προτιμά να δείχνει την αγάπη του με έργα ενώ εσείς προτιμάτε τα ερωτόλογα έχετε υπό το φως του φεγγαριού.

Αν καταφέρετε να βγάλετε το παιδί που έχει μέσα του, τότε η σχέση μπορεί να αποκτήσει διαφορετική δυναμική και να ανατρέψει τα καθιερωμένα

Με Ζυγό

Αναζητείτε και οι δύο μία σχέση αρμονίας και επικοινωνίας, στην οποία θα κάνετε τα πάντα μαζί προκειμένου να ικανοποιήσετε την ανάγκη για ταύτιση και συνύπαρξη.

Ευγενικοί, καλοσυνάτοι και με λεπτούς τρόπους συμβιώνετε αρμονικά δείχνοντας συγκατάβαση και αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Επενδύετε χρόνο και ενέργεια στη σχέση προκειμένου να καλύψετε από κοινού την ανάγκη για σύζευξη και αμοιβαία αγάπη. Επιπλέον, σας αρέσει να αφιερώνετε ατελείωτες ώρες σε συζητήσεις για τη βελτίωση και την καλυτέρευση της σχέσης, ανεξάρτητα αν θα γίνουν ποτέ πράξη.

Από την άλλη, είστε και οι δύο αναποφάσιστοι και επιζητείτε την έγκριση των άλλων, με αποτέλεσμα αρκετά συχνά τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση και να διαταράσσουν την ισορροπία της. Επιπροσθέτως, η αναβλητικότητα που χαρακτηρίζει και τους δύο, εμποδίζει την εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων. Χαρακτηριστικά λέγεται ότι, πριν ένας από τους δύο Ζυγούς αναλάβει πρωτοβουλία περνάνε αιώνες.

Τέλος, χρειάζεται να γνωρίζετε ότι ο συνδυασμός αυτός αν και εμφανίζεται ήπιος, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα λαβύρινθο που δεν γνωρίζετε που θα σας βγάλει.

Κι αυτό επειδή τελικά στον έρωτα η Φύση απεχθάνεται την ...ομώνυμα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο ένας εκ των δύο Ζυγών να «εγκαταλείπει» την συνήθη πολιτική του ζωδίου, υιοθετώντας άλλες συμπεριφορές και πρακτικές, για παράδειγμα του Ωροσκόπου ή της Σελήνης του. Το θέμα είναι αρκετά μπερδεμένο, αφού η «σκάντζα» μπορεί να γίνεται εναλλάξ από τα δύο μέλη της σχέσης, ανάλογα με την «φάση« τους.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που του προσδίδει μαγνητισμό και μυστήριο. Ο Σκορπιός έχει αδηφάγο και διεισδυτικό βλέμμα που είτε παγώνει είτε αγγίζει το βαθύ ένστικτο. Αναζητεί τα πάθη και την ερωτική δίνη που τον προτάσσει σε κίνδυνο, σε πόνο.

Ο μυστικοπαθής τρόπος επικοινωνίας του σας γοητεύει και σας παρασύρει στον ερωτικό κόσμο που απουσιάζει η λογική. Η αντίσταση στα παιχνίδια επιβολής τον διεγείρουν και σας κυνηγά λυσσαλέα μέχρι να σας κατακτήσει. Η πρωτόγονη φύση του, η απόλυτη κτητικότητα και η έλλειψη ανεκτικότητας δεν ταιριάζουν με την αέρινη, διαλλακτική και συγκαταβατική φύση σας.

Παρόλα αυτά, η ανυπέρβλητη έλξη, η περίπλοκη φύση του σας ελκύει και είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Από την άλλη, και ο Σκορπιός, που έχει την τάση να βασανίζει τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, διεγείρεται από τον ακατάβλητο αγώνα που κάνει για να σας ελέγξει προκειμένου να εξυπηρετήσει τα βαθιά ή σκοτεινά του ένστικτα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι θέλει να έχει τον έλεγχο με κάθε τρόπο για αυτόν δηλαδή ισχύει «καλύτερα βασιλιάς στην κόλαση παρά υπηρέτης στον παράδεισο».

Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, λοιπόν, είναι το κλειδί στον αγώνα για συνύπαρξη και σύμπλευση.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που του δίνει αισιοδοξία και χαρά. Είναι διψασμένος για περιπέτεια και νιώθει ο εαυτός του όταν είναι σε μία σχέση που η πόρτα είναι μονίμως ανοιχτή. Η εξωστρέφεια και η φιλοσοφική του διάθεση, είναι γνωρίσματα που σας ελκύουν καθότι ανταποκρίνονται στην αέρινη, νοητική και χαρούμενη φύση σας. Επιπλέον, οι αρχές της ισότητας και της ισονομίας που έχετε οι Ζυγοί, επιτρέπουν μια σχέση μαζί του, που αφ’ ενός δεν θα σας περιορίζει και αφ’ ετέρου θα σας εμπνέει αισθήματα χαράς και έρωτα.

Στον αντίποδα, η διαχυτικότητα, η ασυνέπεια και το ατημέλητη εμφάνιση δεν εναρμονίζονται με την ανάγκη σας να είναι όλα άψογα και κοινωνικά αποδεκτά. Παρόλα αυτά, όμως, το δυνατό του χιούμορ, ο ενθουσιασμός και το όραμα για τη ζωή αντισταθμίζουν τις διαφορές και σας ενώνουν. Επίσης, η επικοινωνία μεταξύ σας είναι άνετη, ευχάριστη και αναδεικνύει την ιδεολογία του ενός και τη δίκαια κρίση του άλλου.

Τέλος, εσείς αναζητάτε ένα σύντροφο με όνειρα και εκείνος αποζητάει ένα ταίρι που θα πιστεύει στα όνειρα του. Μαζί μπορείτε να ζείτε τον παραμυθένιο έρωτα έχοντας απόδραση από την καθημερινότητα και την πεζή πραγματικότητα.

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος, που είναι κυβερνήτης του, του προσδίδει σοβαρότητα και υπευθυνότητα Είναι εστιασμένος μόνιμα στην επαγγελματική του αναρρίχηση και εργάζεται σταθερά και επίμονα για την κοινωνική του προβολή και καταξίωση. Πολλές φορές εμφανίζεται λιγομίλητος , ίσως ψυχρός και απόμακρος κρύβοντας τη ρομαντική του πτυχή. Αν και στην πραγματικότητα, απλά δεν αντιδρά εύκολα στα εξωτερικά ερεθίσματα.

Εσείς ως Ζυγοί είστε πολύ πιο άνετοι και φιλικοί και προσπαθείτε να τον πλησιάζετε με τρόπο γλυκό και τρυφερό. Εκείνος έλκεται από την χαρούμενη και εξωστρεφή φύση σας αλλά αργεί να κάνει βήματα ωσότου είναι σίγουρος ότι μπορείτε να αποτελέσετε ένα ασφαλή σύντροφο. Αρκετές φορές η μεταξύ σας συνύπαρξη φαντάζει ίσως φαντάζει ανέφικτη και μάταιη. Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεται είναι σωστός συντονισμός στην επικοινωνία. Είναι αναγκαίο να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να σέβεστε από κοινού το χρόνο και τις πεποιθήσεις του άλλου.

Τέλος, αν και αρκετές φορές θα κουραστείτε και θα δυσαρεστηθείτε, σίγουρα θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα όταν θα απελευθερώσετε το φυλακισμένο παιδί που κρύβει μέσα του . Ο Καζαντζάκης είχε πει κάποτε πως ο δρόμος για την πύλη του παραδείσου περνά μέσα από τον πάτο των καζανιών της κολάσεως!

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Έχει μεγάλη αίσθηση της ανεξαρτησίας και διακρίνεται για την ευφυΐα και την πρωτοτυπία του. Του αρέσει να εμπνέει το ταίρι του, το οποίο αρχικά πλησιάσει με τρόπο φιλικό έως ότου έχει τα εχέγγυα για να συνεχίσει. Η προχωρημένη σκέψη του εναρμονίζεται με τη νοητική σας πλευρά και μαζί αποδράτε στο κόσμο των ιδεών , της πνευματικότητας και του ανθρωπισμού.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του Κρόνου που είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου και βρίσκεται σε έξαρση στο Ζυγό, η σχέση αυτή βιώνει έναν πρωτόγνωρο έρωτα που βασίζεται σε βαθιές εκλεκτικές συγγένειες. Ο χρόνος μάλιστα (που συμβολίζεται από τον Κρόνο) λειτουργεί σαν το κρασί που όσο παλιώνει τόσο καλύτερο γίνεται.

Οι όποιες διαφορές σας εντοπίζονται περισσότερο στην κουλτούρα και στις ιδεολογικές προσεγγίσεις. Όμως τελικά και αυτές λογίζονται ως θετικές αφού η δημιουργική τρέλα του Υδροχόου δίνει χρώμα και όραμα στη ζωή σας.

Τέλος έχετε υπόψη ότι θα πρέπει να μάθετε να εξασκείστε στο διαδίκτυο, στις νέες τεχνολογίες και να διαλέγετε δώρα που σχετίζονται με τεχνολογικά gadget διότι ως παιδί του Ουρανού είναι μπροστά από την εποχή του και τον συνεπαίρνει οτιδήποτε έχει σχέση με μηχανική, τεχνολογία και εναλλακτικές επιστήμες.

Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του χαρίζει ονειροπόλο βλέμμα , πραότητα και λυρική διάθεση. Η υδάτινη φύση του είναι συνυφασμένη με το συναίσθημα, τη συγκίνηση και την εσωστρέφεια. Η προσωπικότητα του είναι αινιγματική και αποτελεί ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο, με ψυχή που δύσκολα μπορεί κανείς να αγγίξει σε βάθος.

Οι διάφορες αρκετές, εκείνος στηρίζεται στο συναίσθημα εσείς στη διανόηση, εσείς είστε εξωστρεφείς και εκείνος εσωστρεφής. Παράλληλα, όμως υπάρχουν και πολλά κοινά σημεία, αφού η θεά του έρωτα , η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας και συνάμα βρίσκεται σε έξαρση στο ζώδιο των Ιχθύων. Μαζί του ζείτε έναν ονειρικό έρωτα και μυείστε στον λεπτό ρομαντισμό και την υπερβατική πραγματικότητα.



Τέλος, η αδιόρατη γοητεία του, η ευγένεια και η εξαιρετική του φαντασία μπορούν να σας οδηγήσουν στον κόσμο της τέλειας αρμονίας. Προτού όμως αποφασίζετε να μοιραστείτε τα πάντα μαζί του έχετε υπόψη σας ότι συνήθως αιωνιότητα που περικλείει το παραμύθι που ζείτε είναι προσωρινή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved