Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Τοξότη;

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ζυγού με έναν Τοξότη

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Τοξότη;

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που του δίνει αισιοδοξία και χαρά. Είναι διψασμένος για περιπέτεια και νιώθει ο εαυτός του όταν είναι σε μία σχέση που η πόρτα είναι μονίμως ανοιχτή. Η εξωστρέφεια και η φιλοσοφική του διάθεση, είναι γνωρίσματα που σας ελκύουν καθότι ανταποκρίνονται στην αέρινη, νοητική και χαρούμενη φύση σας. Επιπλέον, οι αρχές της ισότητας και της ισονομίας που έχετε οι Ζυγοί, επιτρέπουν μια σχέση μαζί του, που αφ’ ενός δεν θα σας περιορίζει και αφ’ ετέρου θα σας εμπνέει αισθήματα χαράς και έρωτα.

Στον αντίποδα, η διαχυτικότητα, η ασυνέπεια και το ατημέλητη εμφάνιση δεν εναρμονίζονται με την ανάγκη σας να είναι όλα άψογα και κοινωνικά αποδεκτά. Παρόλα αυτά, όμως, το δυνατό του χιούμορ, ο ενθουσιασμός και το όραμα για τη ζωή αντισταθμίζουν τις διαφορές και σας ενώνουν. Επίσης, η επικοινωνία μεταξύ σας είναι άνετη, ευχάριστη και αναδεικνύει την ιδεολογία του ενός και τη δίκαια κρίση του άλλου.

Τέλος, εσείς αναζητάτε ένα σύντροφο με όνειρα και εκείνος αποζητάει ένα ταίρι που θα πιστεύει στα όνειρα του. Μαζί μπορείτε να ζείτε τον παραμυθένιο έρωτα έχοντας απόδραση από την καθημερινότητα και την πεζή πραγματικότητα.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης:

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Δίδυμο; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Πόσο ταιριάζουν δύο Ζυγοί;

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ζυγός, όταν είναι σε σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved