Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Κριό; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Ένα γοητευτικό παιχνίδι για να αποπλανήσεις τον ερωτικό Κριό

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον Κριό; Σου δείχνουμε τον τρόπο!

Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Κριό, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ξεφύγει με τίποτα!

Ένας Κριός προτιμά να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, γι’ αυτό απλά δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθος του. Δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι κατάλληλο για να τον πλησιάσετε ερωτικά, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να ξεπεράσει κάθε όριο και φραγμό! Χαϊδέψτε τους απαλά στο πρόσωπο και στο κεφάλι και ψιθυρίστε στην άκρη του αυτιού τους γλυκά υπονοούμενα για τη φλόγα που νιώθετε να σιγοκαίει μεταξύ σας και θα έχετε την έναρξη της σχέσης σας με τρόπο άκρως επεισοδιακό και ακαριαίο!

Από κει και πέρα, φυλαχτείτε από την ενεργητική και θερμόαιμη φύση του, που χωρίς χρονοτριβές θα χιμήξει για να σας κατακτήσει. Προσέξτε να μην κάνετε το λάθος να τον προκαλέσετε και μετά να αρνηθείτε να προχωρήσετε μαζί του, γιατί θα ενοχληθεί αφάνταστα. Είναι ο άνθρωπος του «εδώ και τώρα» και των δυνατών συγκινήσεων της στιγμής. Αγνοεί το «μετά», το «θα δούμε» και το «αύριο βλέπουμε» γενικότερα και δεν νιώθει ποτέ κούραση, εξάντληση και βαρεμάρα. Αν κάτι απ’ τα παραπάνω ενταχθεί στο λεξιλόγιό του, να ξέρετε ότι μάλλον του έχετε τελειώσει.

Σημείο κλειδί: η ανυπομονησία του και ο εύθικτος εγωισμός του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved