Ερωτεύτηκα άντρα Σκορπιό! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Καλώς ή κακώς, αυτός ο άντρας έχει έναν βαθμό δυσκολίας (όπως άλλωστε και η θηλυκή εκπρόσωπος του), αλλά αν ξεπεράσεις τα πρώτα εμπόδια, πίστεψε με, θα ανταμειφθείς και με το παραπάνω!

Ερωτεύτηκα άντρα Σκορπιό! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις μερικά πραγματάκια που γουστάρει, τα θέλει και ποια τον κάνουν είτε να τρέχει μακριά, είτε να μεταμορφώνεται σε… διάολο!

  1. Δεν ξέρω αν σου το έχουν πει, αλλά ο Σκορπιός ο άντρας έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με πολλά πράγματα στην ζωή του. Για παράδειγμα, ενώ αρχικά φοβάται την δέσμευση, όταν δεθεί μαζί σου και με όλο το οικοσύστημα που του παρέχεις (τον τρόπο ζωής δηλαδή), δεν μπορεί να κάνει βήμα μακριά σου και γίνεται… φορτικά φορτικός!!! Το μυστικό είναι να του δώσεις την πρωτοβουλία και να τον αφήσεις να πάει τα πράγματα με το ρυθμό του. Παράλληλα όμως, μην είσαι απόμακρη ή αδιάφορη γιατί και αυτό τον ξενερώνει.. Τρέχα βγάλε άκρη!
  2. Μπορεί να χάσει το μυαλό του, εάν μια ημέρα σηκωθεί από το κρεβάτι και συνειδητοποιήσει ότι… έχεις ΕΣΥ τον έλεγχο! Τσου και πάλι τσου! Ο άντρας Σκορπιός ΠΡΕΠΕΙ να έχει τον απόλυτο έλεγχο… ή έστω την εντύπωση ότι τον έχει! Διαφορετικά, γίνεται τρομερά επιθετικός και αρπάζεται από βλακείες για να κάνει καυγά! Φέρσου λοιπόν έξυπνα και… γυναικεία!
  3. Προς τιμήν του, είναι σταθερός, δεν αλλάζει τα συναισθήματα του κι ότι αισθάνεται εύκολα, αλλά… ΑΛΛΑ, είναι και ολοκληρωτικός, δεσποτικός, επιβλητικός και μπορεί να γίνει και υπερβολικός! Πες το ζήλια, πες το ανάγκη να σε ελέγχει για να μην σε χάσει, πες το νεύρωση, πες το όπως θέλεις, πολλές φορές μπορεί να νιώσει ότι κοντεύεις να πάθεις ασφυξία κοντά του, ή να θυμώσεις γιατί μπορεί να σε τσεκάρει συνέχεια! Χαλάρωσε, (από)δείξε του ότι κακώς είναι καχύποπτος και μόλις νιώσει ασφάλεια, θα έρθει πάλι στα ίσα του!
  4. Του αρέσει το σεξάκι κομματάκι περισσότερο από όσο θα έπρεπε! Οκ, δεν είναι κακό αυτό, αλλά αν δεν θέλεις να γνωρίσεις την μαύρη πλευρά της Σελήνης, καλό θα ήταν, στο σεξ να ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΥ τα όρια και να τον βάλεις στο τριπάκι να σε ικανοποιεί, έτσι ώστε να του θέτεις ένα στόχο –τρόπο τινά- για να τον έχεις σε εγρήγορση!
  5. Τέλος να θυμάσαι κάτι: παρόλο που ο Mr. Scorpio έχει μια έμφυτη περιέργεια να τα μαθαίνει όλα (τρελαίνεται για μυστικά!), ο ίδιος, σπάνια αποκαλύπτει τα δικά του. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα μυστικά: Μπορεί να κρατήσει σκέψεις, αλλά και συναισθήματα κρυφά, κυρίως γιατί δεν γουστάρει είτε να εκτεθεί στην απόρριψη, είτε στην κριτική. Είναι κάργα τρυφερός, αρκεί να βρεις το κουμπάκι. Θα σου ανοιχτεί, αρκεί να βρει… σταθερό έδαφος και πολλή, μα πολλή ανταπόκριση κι αγάπη!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 4 άντρες του ζωδιακού που θα σε έχουν σαν βασίλισσα

Είσαι σίγουρη ότι θέλεις αυτόν τον άντρα; Μήπως το ζώδιό σου διαφωνεί;

Τα 5 πιο παθιασμένα και sexy ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved