Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Αιγόκερω;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ| Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Παρθένου με έναν Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του και του προσδίδει σοβαρότητα, προσεκτικότητα και τις ιδιότητες του αυτοπεριορισμού και του προγραμματισμού. Στον έρωτα είναι συνετός και θέλει να έχει το πάνω χέρι, ώστε να είναι σίγουρος για τις ευθύνες και τις αποφάσεις που θα λαμβάνει.

Θεωρείστε ιδανικό ζευγάρι γιατί τα στοιχεία του ενός συνδέονται αρμονικά με τα στοιχεία του άλλου. Εσείς δείχνετε προθυμία να του συμπαρασταθείτε και να του προσφέρετε την καλή σας καρδιά ενώ ο σύντροφος Αιγόκερως με τη φιλοδοξία και την καρτερικότητά του συμβάλλει στην κοινωνική σας ανύψωση ή στην αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων σας.

Ο ερωτικός σας δεσμός διέπεται από αμοιβαία κατανόηση και πρακτικότητα που σας βοηθά αμφότερους να αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στην γη. Επιπλέον, καθότι και οι δύο πιστεύετε ότι το συναίσθημα και το σεξ δεν επαρκούν για την μακροβιότητα μιας σχέσης, φροντίζετε να αφήνετε χώρο ο ένας στον άλλο νιώθοντας ασφαλείς για τα συναισθήματα που σας δένουν.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved