Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Τοξότη;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Παρθένου με έναν Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Τοξότη;

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της αισιοδοξίας και της διαχυτικότητας τονίζει την εύθυμη φύση του και εντείνει την επιθυμία για περιπέτεια και ταξίδια. Η ελευθερία στον έρωτα θεωρείται απαραίτητη για αυτό το ζώδιο - σύντροφο που συχνά παρομοιάζεται ως καλπάζον άλογο που δεν δέχεται χαλινάρια.

Αμφότεροι ανήκετε στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων που δείχνει την προσαρμοστικότητα αλλά και την μεταβλητότητα που παρουσιάζετε από κοινού στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν και η αρχική αίσθηση και εντύπωση που αποκομίζει από το μετρημένο παρουσιαστικό σας συνδέεται με την ισορροπία και την τάξη που λείπει από τη ζωή του, εν τούτοις, αφού σας δώσει τη δυνατότητα να τον τακτοποιήσετε και να τον συμμαζέψετε, αρχίζει να δυσανασχετεί.

Επιπλέον, θέλοντας να βοηθήσετε να βελτιωθεί σε θέματα που απαιτούν υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση αρχίζετε την κριτική και τότε πλέον νιώθει ότι του έχουν τυλίξει μια πέτρα στο λαιμό. Το μυστικό για να επιβιώσει αυτή η σχέση είναι να αποφύγετε το συγύρισμα της ζωής του εξ αρχής, διαφορετικά ίσως χρειαστεί από κοινού να γυρίσετε σελίδα.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η ενθουσιώδης και αισιόδοξη φύση του είναι αναζωογονητική και τονωτική για εσάς, καθώς σας φέρνει κοντά στην χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της ζωής που μέχρι πριν τον γνωρίσετε πιστεύατε ότι δεν υπάρχει.

Συμπερασματικά, με προϋποθέσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις αυτή η σχέση μπορεί να έχει προοπτικές. Αρκεί, δηλαδή, να υπάρχει η από κοινού αντιμετώπιση και σωστή διοχέτευσης της διαφορετικής δυναμικής που φέρετε μέσα σας.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved