Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ζυγό;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Παρθένου με έναν Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Ζυγό;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Η Αφροδίτη του χαρίζει προσωπική ομορφιά, χάρη, καλαισθησία και επιθυμία για ενοποίηση. Η υψηλή νοημοσύνη και η κοινωνικότητα είναι συνδεδεμένα με τον εκπρόσωπο Ζυγό, ο οποίος στον έρωτα αναζητεί την αρμονία και τη συντροφικότητα.

Ένα λοιπόν, θετικό στοιχείο αυτής της σύζευξης είναι η επικοινωνία. Επίσης, είστε και οι δύο λάτρεις της τάξης, της κουλτούρας και της αρμονίας και στη σχέση είστε διακριτικοί. Με λίγα λόγια, σέβεστε ο ένας τον άλλο και αναγνωρίζετε τα θετικά του ενός (τακτικότητα) και του άλλου (λεπτότητα). Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι η τάση σας να βρίσκετε το στραβό της ζωής σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο Ζυγό που αγαπάει τις ανέσεις κα τις απολαύσεις χωρίς ενοχές.

Εσείς οι Παρθένοι είστε από τους ανθρώπους που προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας με έργα ενώ εκείνος προτιμά τα ερωτόλογα υπό το φως του φεγγαριού. Ως εκ τούτου, ίσως θα σας αρέσουν οι ρομαντικές αβρότητες και οι εκδηλώσεις αγάπης του δεν θα μπορεί όμως να πει και εκείνος το ίδιο που, αν και θα εκτιμά την τακτοποιημένη ντουλάπα του, η καρδιά του θα διψά για έρωτα.

Αν όμως τον εμπιστευτείτε και ανοιχτείτε, τότε μπορεί πράγματι να βγάλατε μια άλλη πλευρά σας πιο ευαίσθητη και ρομαντική που θα ανατρέψει τα καθιερωμένα αλλά θα παραμείνει ιδιωτική. Προς τα έξω θα συνεχίσετε να δείχνετε μαζεμένοι και πιθανόν ιδιότροποι και ξινοί.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved