Οι καλοκαιρινοί έρωτες των ζωδίων: Πες το με ένα τραγούδι!

Τα... καλοκαιρινά ντέρτια των ζωδίων

Οι καλοκαιρινοί έρωτες των ζωδίων: Πες το με ένα τραγούδι!

Εξαιρετικά ζωηρό και καυτό προβλέπεται το φετινό καλοκαιράκι στα ζητήματα καρδιάς. Οι εκλείψεις βέβαια έχουν την… ευθύνη τους για αυτό και φυσικά το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ντέρτια. Ή πιο σωστά τα… τραγουδά και να πως έχει η όλη κατάσταση:

Κριός

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο κι επιρρεπής στα πάθη αλλά και τις παλιές αγάπες σου, περιμένεις πώς και πώς την Αφροδίτη στον Ζυγό (από τις 7/8) για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα. Όσο για το τι θέλεις ή δεν θέλεις, όπως πάντα όλα αλλάζουν γρήγορα



Ταύρος

Νέοι καιροί, νέα ήθη διατείνεται ο Ουρανός στο ζώδιό σου και βέβαια ο πιο πειστικός επαναστάτης είναι ο καταλύτης έρωτας, με τον Δία απέναντί σου και την Αφροδίτη στην Παρθένο (μέχρι και τις 6/8) να συμφωνούν και να επαυξάνουν: Δεν ξαναματαγυρνώ!



Δίδυμοι

Η περιέργειά σου κτυπάει κόκκινο και ευέλικτος/η όπως πάντα μπαινοβγαίνεις από αεροπλάνα σε βαπόρια κι από τις πίσω πόρτες στις μπροστινές! Το μεγάλο σουξέ βέβαια έρχεται με την Αφροδίτη στον Ζυγό (από τις 7/8)



Καρκίνος

Από την μια ο Δίας στον Σκορπιό σου τάζει τον ουρανό με τα’ άστρα, από την άλλη όμως, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου απαιτούν θυσίες. Τσουπ… να κι ένας ανάδρομος Άρης, που μετά τις 13/8 ζητά το μερτικό του στο ζην επικινδύνως!



Λέων

Προσκυνάτε αυλικοί… Ανεπανάληπτος/η και φίρμα, όπως πάντα, έχεις μια ακόμη χρυσή ευκαιρία να μαζέψεις γύρω σου ένα τσούρμο θαυμαστές ή θαυμάστριες. Το τι θα τους/τις κάνεις ακριβώς βέβαια είναι μια καθαρά δική σου υπόθεση!



Παρθένος

Μακάρι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (μέχρι και τις 6/8) να ήταν η μόνη υπεύθυνη για όλα αυτά που θα σου συμβούν. Τελικά όμως πρόκειται για παγίδα, αφού ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω περί άλλων τυρβάζουν Μα τι του βρήκες…



Ζυγός

Με το που θα πατήσει το πόδι της η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (7/8), όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα και το μόνο που σου μένει είναι να αποφασίσεις κάποτε μια μέρα. Γαλλιστί σερσέ λομ, σερσέ λα φαμ ή την… μαντάμ!



Σκορπιός

Είσαι μια διαχρονική αξία στον έρωτα και με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να ξεσαλώσεις εντελώς. Είναι βέβαια κι αυτή η Αφροδίτη στον Ζυγό (από τις 7/8) που θέλει να μάθει περισσότερα για το… πως το τρίβουν το πιπέρι!



Τοξότης

Ταξίδια, περιπέτειες, τουριστικές ατραξιόν για κάθε γούστο και ηλικία. «Ντου γιου λάικ μαμαζέλ δι γκρις?» Εντελώς… εντός κλίματος αναμένεται να «το κάψεις» μετά μουσικής! Πάμε…



Αιγόκερως

Αχ αυτή η σοβαροφάνειά σου… Μάλιστα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, ο εισαγγελέας μέσα σου αγρίεψε. Ευτυχώς όμως υπάρχει και ο ανάδρομος Άρης που από τις 13/8 και μετά ξυπνά την αμαρτία μέσα σου! Αχ Τζένη…



Υδροχόος

Την ίδια στιγμή που διακηρύσσεις εμπράκτως πως στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια, φωτογράφοι και κάμερες αδημονούν για να απαθανατίσουν τις νέες περιπέτειές σου, ξέρεις όμως ότι οι viral καταστάσεις έχουν και τα στραβά τους!



Ιχθύες

Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις… Όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν με το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο (μέχρι και τις 6/8) Από εκεί και ύστερα κάνεις ρελάνς στους καημούς σου, γι’ αυτό βιάσου και μην ακούς τι λένε οι φίλοι/ες σου!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved