Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Σκορπιό;

ΛΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Λέοντα με έναν Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Σκορπιό;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή.
Αμφότεροι με δυναμικές και επιβλητικές προσωπικότητες έλκετε το ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον και δεν αργεί η στιγμή που γεννιέται ένας παθιασμένος και κτητικός έρωτας.

Η ισχυρή θέληση, η παντοτινή αφοσίωση και ερωτικός αισθησιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία είναι διαποτισμένος ο έρωτας σας ενώ η παθιασμένη ζήλια, τα παιχνίδια εξουσίας και η απόλυτα πεισματική επιμονή αποτελούν στοιχεία που είναι βαθιά ριζωμένα στα θεμέλια της αγάπης σας.
Βέβαια, χρειάζεται να θυμάστε ότι ενώ εσείς οι Λέοντες συμπεριφέρεστε με απροκάλυπτη ειλικρίνεια και αγάπη για τη ζωή ο εκπρόσωπος Σκορπιός κινείτε αδιόρατα παρασκηνιακά και έχει το βλέμμα καρφωμένο στο θάνατο και την αναγέννηση. Έτσι μην εκπλαγείτε αν η ζωή σας μαζί του είναι πότε κόλαση και πότε παράδεισος.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved