Ερωτεύτηκα άντρα Παρθένο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Να ξέρεις ότι ο τύπος δεν είναι όπως τον περιμένεις!

Ερωτεύτηκα άντρα Παρθένο! Τι να περιμένω, ω Σύμπαν;

Με Παρθένο την πάτησες; Τον ερωτεύτηκες; Τον έχεις βάλει στο μάτι; Σε έχει βάλει στο μάτι; Τον παντρεύτηκες; Ε, λοιπόν, διάβασε παρακάτω για να δεις τι πρέπει να περιμένεις από εκείνον και να είσαι διαβασμένη για τις… αντιδράσεις που θα συναντήσεις!

Στο λέω από την αρχή ότι ο τύπος δεν είναι όπως τον περιμένεις. Ξέρω ότι στο μυαλό σου έχεις έναν άντρα που είναι τακτοποιημένος, μανιακός με την καθαριότητα, μη μου άπτου κι όλα τα ωραία. Χμμμμμμ…. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Συνέχιζε να διαβάζεις λοιπόν!

1. Ας γκρεμίσουμε τον πρώτο μύθο: δεν είναι στεγνός από συναίσθημα! Έχει και μάλιστα μπόλικο! Απλά, δεν είναι ο τύπος που θα το δείξει μπροστά σε άλλους (όπως π.χ. θα έκανε ένας Λέοντας, εκτός κι αν ο Παρθένος σου έχει πολύ από δαύτον!). Είναι ο άντρας που θα στο δείξει, παρά θα στο πει, θα σε ακούσει και θα καταγράψει τι του είπες και στην πορεία θα δεις ότι θα προσαρμοστεί σιγά-σιγά, σε ό,τι του έχεις ζητήσει.

2. Μιας και μιλάμε για συναίσθημα, να σου πω ότι το παίρνει πολύ σοβαρά το σπορ. Δεν θα ερωτευτεί για την πλάκα του, αλλά θα χρειαστεί χρόνο και για να σιγουρευτεί για ό,τι αισθάνεται, αλλά και για να το εκδηλώσει. Μπορεί να είναι κομματάκι αργό φιτίλι, αλλά όταν σε αγαπήσει, δε θα υπάρχει τίποτα που δε θα κάνει για εσένα! Θα γίνει χαλί να τον πατήσεις, αρκεί να γνωρίζει ότι κι εσύ αισθάνεσαι το ίδιο για εκείνον!

3. Είναι διαβολεμένα έξυπνος, αλλά ίσως να μην το πάρεις χαμπάρι με την πρώτη ματιά. Κρατάει χαμηλούς τόνους, αλλά τον προδίδει το πετυχημένο σαρκαστικό του χιούμορ! Τα μάτια του καταγράφουν τα πάντα και τα αφτιά του είναι πάντα ανοιχτά. Συνήθως, γνωρίζει τα πάντα (κυριολεκτικά) και για αυτό το λόγο… είναι τρομερά αμετακίνητος στην άποψη που σχηματίζει για κάποιον ή για κάτι. Ως εκ τούτου, μπορεί να γίνει πιεστικός ή και επικριτικός και να σου σπάσει λιγάκι τα νεύρα. Κάνε υπομονή, άλλαξε θέμα ή… αγνόησέ τον!

4. Έχει την τάση να… γειώνει τον συνομιλητή του και να τον ξενερώνει. Όχι από χόμπι, όσο από… άποψη! Είναι τύπος που δε μασάει τα λόγια του, για αυτό τον λόγο, εάν περιμένεις ότι θα σου χαριστεί, γελάστηκες! Ο άντρας αυτός δεν λέει ψέματα, δεν πασπαλίζει τα λόγια του με ζάχαρη και δεν ενδίδει στις κολακείες. Τα καλά νέα είναι πως ό,τι βλέπεις –παίρνεις. Τα κακά νέα είναι πως… δε θα χορτάσεις γλυκόλογα!

5. Τέλος, να θυμάσαι ότι μαζί του ΔΕΝ παίζεις. Άντε να το τραβήξεις το σκοινί μια-δυο φορές το πολύ, μετά θα σηκωθεί να φύγει και δεν θα ματαγυρίσει. Ο άντρας Παρθένος δεν είναι ο τύπος που θα κάτσει να ασχοληθεί με παιχνιδάκια, με δράματα, με ανοησίες ή με ασυναρτησίες. Φέρσου του ΛΟΓΙΚΑ και θα σου φερθεί, όχι απλά με το γάντι, θα σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και θα σε λατρεύει!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης: Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved