Ερωτεύτηκα άντρα Λέοντα! Τι θα μου βγει, ω Σύμπαν;

Τι να περιμένεις από αυτόν τον άντρα;

Ερωτεύτηκα άντρα Λέοντα! Τι θα μου βγει, ω Σύμπαν;

Και να που ο φτερωτός Θεός Έρωτας σε έφερε στην αγκαλιά ενός Λιονταριού! Εδώ που τα λέμε, δε θέλει και πολύ: ο άντρας αυτός τα έχει όλα! Χιούμορ, κέφι, θάρρος, εκτόπισμα, σεξαπίλ, σταθερότητα αλλά και ευελιξία! Είναι τρυφερός σαν μεγάλη γατούλα, αλλά και… τρομερός σαν μεγάλη γατούλα με νύχια! Κυρίως όμως, είναι ένας σύντροφος που σου προκαλεί… έρωτα!

1. Το γνωρίζω ότι το στιλάκι του παρεξηγείται πολύ: έχει αυτοπεποίθηση, πατάει γερά τα πόδια του στην γη, αλλά πολλές φορές μοιάζει σαν να την… έχει ψωνίσει! Κι όμως, τον αγαπάς και τον έχεις στο πλάι σου! Γιατί; Μα φυσικά γιατί δεν σου πήρε πολύ για να καταλάβεις ότι ο άντρας Λέων έχει απλά το θάρρος της γνώμης του, πιστεύει στον εαυτό του και για να είστε μαζί… πιστεύει ΚΑΙ σε εσένα! Είναι εκείνος που θα πάει την σχέση σας σε άλλο επίπεδο, αρκεί να του αφεθείς και να του δείξεις εμπιστοσύνη!

2. Ναι, είναι τρελά πεισματάρης, αγύριστο κεφαλάκι και πολλές φορές μπορεί να μηδενίσει τη γνώμη σου και να μην ακούει λέξη από όσα του λες! Εάν του πας κόντρα, θα χάσεις την ηρεμία σου και την ησυχία σου. Αν όμως, φερθείς έξυπνα και του το πας λάου λάου, τότε… η επιτυχία, είναι δεδομένη! Λέων και επιβολή δεν πάνε στην ίδια πρόταση. Αλλά αν την καλοπιάσεις την γατούλα, κάτι γίνεται!

3. Είναι σταθερός και πιστός, αλλά αν είσαι ζηλιάρα, δεν ξέρω αν θα περάσεις καλά μαζί του! Είναι έξω καρδιά και γενικά είναι πάντα ανοιχτός στο φλερτ. Όχι ότι θα κάνει τίποτα μεμπτό, αλλά όπως και να το κάνουμε, το Λιοντάρι δε θα αφήσει τις… θαυμάστριές του παραπονεμένες. Ας τον κοιτάζουν κι ας τον λιγουρεύονται, εκείνος εσένα θα θέλει, αλλά αν αυτό το σκηνικό στη δίνει στα νεύρα… δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Να θυμάσαι όμως ότι δε φλερτάρει εκείνος, απλά είναι θετικός στο να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού!

4. Εάν θέλεις να τα πάτε θαυμάσια, τότε να φροντίσεις να μην κάνεις ΠΟΤΕ ένα συγκεκριμένο πράγμα: ΜΗΝ τολμήσεις ποτέ να τον αγνοήσεις. Είτε ως πρόσωπο, είτε την γνώμη του, είτε το τι έχει πει ή έχει κάνει. Γίνεται έξαλλος και μπορεί να τον δεις να μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια σου, από τρυφερή και πιστή γάτα, σε τρομακτικό αιλουροειδές, με όρεξη για… αίμα!

5. Είναι όμορφο να είσαι στο πλάι αυτού του αρσενικού που έχει κέφι για ζωή, είναι γεμάτο ενέργεια, αισιοδοξία, είναι γερό έδαφος και ξέρει να υπερασπίζει ό,τι κι όποιον αγαπάει. Να θυμάσαι όμως, ότι ακόμη κι αυτός ο σίγουρος για τον εαυτό του άντρας, έχει ανάγκη να του λες και να του δείχνεις την αφοσίωσή σου και την αγάπη σου. Εκείνος θα στη δείξει σίγουρα, αφού ο Λέοντας κάθε συναίσθημα που βιώνει το πολλαπλασιάζει και το εκδηλώνει επί 100 φορές! Μην τον έχεις για δεδομένο και μην του φέρεσαι σαν να είναι ένας της σειράς. Θα τον χάσεις έτσι! Ο Λέοντας θέλει τρόπο και κανάκεμα, αγάπη και σοβαρότητα, αλλά και χώρο για χιούμορ, για παιχνίδια και… πολύ σεξ!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved