Ερωτεύτηκα άντρα Κριό! Ω Σύμπαν, τί θα πάθω;

Θα τραβάω τα μαλλάκια μου ή να σκάσω χαμόγελο και να ευλογήσω την τύχη μου;

Ερωτεύτηκα άντρα Κριό! Ω Σύμπαν, τί θα πάθω;

Για αρχή, αποδέξου ένα πράγμα: θα είναι Ο ΑΝΤΡΑΣ του σπιτιού και θα πλύνει τα πιάτα, ΜΟΝΟ αν έχει ζεστό νερό! ΟΚ,ΟΚ, πέρα από την πλάκα, ο άντρας Κριός είναι μια εύκολο-δύσκολη περίπτωση άντρα, που θα θελήσει να επιβληθεί με το «καλημέρα σας», θέτοντας ως αξίωμα στη σχέση σας ότι ο αρχηγός θα είναι εκείνος, άρα εκείνος θα αποφασίζει τι γεύση θα έχει η οδοντόκρεμα στο σπίτι! Χα!

Κι επειδή το ξέρω ότι το ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος αντρούλης δε δέχεται μύγα στο σπαθί του, έλα να δούμε τι παίζει με δαύτον!

1. Είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει και θα πει και μια κουβέντα παραπάνω, όπως λέει και το λαϊκό άσμα! Έχει το στιλ, την ενέργεια, το εκτόπισμα και το κύρος. Θα καταλάβεις με τη μία πού σε παίρνει και πού δε σε παίρνει να σηκώσεις φωνούλα, κυρίως, διότι, αν ανεβάσεις τα ντεσιμπέλ, παίζει και να κηρυχτεί εν αγνοία μας ο Γ’ Παγκόσμιος, όσο, ως ανυποψίαστος άμαχος πληθυσμός, ρουφάμε φραπεδιά στην παραλία. Δεν λέει… Δεν λέει…

2. Το δε όμορφο της υπόθεσης είναι ότι σε πιάνει εξ απήνης, μιας κι ο άντρας Κριός έχει μια τάση προς τον αυτοσχεδιασμό (κοινώς τα ξαμολάει σε ανύποπτο χρόνο), για να μη χάνει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, που είναι κι απαραίτητο συστατικό για την έκβαση μια πετυχημένης μάχης! Ποιας μάχης, ρωτάς;;;;…. Αχ, πόσο αθώο είσαι!!!! Πεθαίνωωωωωωωωωωω!!!

3. Όλη αυτή η διαβολεμένη ενέργεια κι αυτός ο χαρακτήρας του τύπου «αν δω τον Χάρο, θα τον σκοτώσω!», έχει και την τρυφερή πλευρά του! Απλά, δεν την βγάζει φόρα παρτίδα, διότι τότε πώς θα βρόνταγε το πόδι κάτω, να ραγίσουν τα μπετά και να τον προσκυνήσουν; Κι επειδή μπορεί να το δαγκώσεις το δόλωμα του άντρα του άγριου, συμβουλή σου δίνω να μην το καταπιείς, διότι στις προσωπικές σας στιγμές, θα φανεί φως φανάρι το πόσο γούτσου γούτσου είναι και πόσες αγκαλίτσες θέλει! Αχ, λιώνω!

4. Οφείλω να σου πω ότι το σπορ του σεξ το κατέχει και μάλιστα παραδίδει κι ιδιαίτερα σε όσες ενδιαφέρονται! Κι όχι, δεν αστειεύομαι! Δυστυχώς ή ευτυχώς, μέρος της γοητείας του είναι ότι τον ακολουθεί η φήμη του κακού παιδιού όπου πάει! Πολλές γυναίκες τρελαίνονται με το στιλάκι αυτό και τη δαγκώνουν τη λαμαρίνα, αλλά για καλή σου τύχη, ο Mr. Κριός μπορεί να είναι -σε γενικές γραμμές- παίχτης, αλλά δε δεσμεύεται εύκολα!

5. Κι ερχόμαστε τώρα στο ωραίο κομμάτι! Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ μας, μόλις τελειώσει να τσιλημπουρδίζει δεξιά κι αριστερά και ερωτευτεί πραγματικά, στρώνει ποπό κάτω και γίνεται… αρνάκι! Η γυναίκα που θα τον έχει στο πλευρό της θα απολαμβάνει ένα πρώτης τάξεως αρσενικό που θα την σεξουαλίζει υπέροχα και θα είναι κι… αρχηγάρα!

**Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!**

Διάβασε επίσης

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved