Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Αιγόκερω

Πώς λειτουργεί ο Αιγόκερως σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Αιγόκερω

Αναμφισβήτητα το ζώδιο με τα περισσότερα κρούσματα ηλικιακής διαφοράς στις σχέσεις, άσχετα αν πολλές φορές η εξωτερική εικόνα απατά και η υπόθεση θυμίζει το «τάξις & ηθική» του Χάρη Ρώμα-Πόποτα. Κι αυτό γιατί τα μικρά Αιγοκεράκια πάντα ψάχνουν την ωριμότητα αλλά όταν μεγαλώσουν αρχίζει η ...ιλιγγιώδης πτώση προς τα κάτω! Έτσι καλύπτεται η ανασφάλεια και είναι όλοι ευτυχισμένοι... Οι γυναίκες καριέρας που έχουν χάσει τα νιάτα τους σε πληκτικές συνεδριάσεις με ξενέρωτους γιάπηδες θα ζήσουν τον έρωτα τους πρώτα στα κρυφά, αφού κλειδώσουν δηλαδή την πόρτα. Και κάτω από το σεμνότυφο ταγέρ μπορεί να κρύβεται ένα εκπληκτικό περιεχόμενο. Δηλαδή από έξω εμφάνιση και από μέσα περίσσια άνεση. Η Αιγοκερίνα τότε γίνεται σαν την Τζέλα Δελαφράγκα όταν αντίκρισε τον Γιακουμή στο «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο»!

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Αιγόκερω

Αν βέβαια μιλάμε για πιτσιρίκα Αιγόκερω, τότε η πεποίθηση πως η ωριμότητα συνδέεται με την ασφάλεια και την σιγουριά κάνει τους παππούδες να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση...

Οι παραδοσιακοί άντρες του ζωδίου σε θέματα σχέσεων μέχρι να μεγαλώσουν συνήθως το παίζουν οι «σοβαροί που δεν ενδίδουν σε ακρότητες». Και παρότι μπορεί να συσχετίζονται συχνά με ισχυρές μεγαλοκυρίες που προσφέρουν αφειδώς διαβατήρια για τα υψηλότερα κοινωνικά κλιμάκια, παντρεύονται τελικά μια γυναίκα μικρότερη τους, στα πλαίσια των ηθών της κοινωνίας, για να καταλήξουν βέβαια σταδιακά με νεαρές συνοδούς που αποδεικνύουν την αρσενική τους ισχύ. Αυτό δεν σημαίνει πως χωρίζουν, ιδιαίτερα αν η σύζυγος αποδεχτεί τον ρόλο της εξαγορασμένης δήθεν ευτυχισμένης. Το πρόβλημα είναι πως οι σχέσεις για έναν Αιγόκερω είναι σχεδόν πάντα ένα είδος απόδειξης για την υπεροχή του και ένα κλειδί για την καριέρα του. Κι όταν καταλήγει να τα φτιάχνει με πιτσιρίκες στοχεύει -όπως και ο Σκορπιός- στο «πλάσιμο» τους.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Αιγόκεροι;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved