Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι θα ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα

Τα τετράγωνα των Σεληνών στα παρορμητικά ζώδια σε μια συναστρία

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι θα ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα

Τα τετράγωνα στα παρορμητικά ζώδια


Η διαφορετικότητα των παρορμητικών Σεληνών μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε οξείες και σχετικά σύντομες συγκρούσεις, που μετά το ...μαλλιοτράβηγμα, εξελίσσονται συχνά σε... μεγάλους έρωτες. Εδώ το κλειδί των συμπεριφορών βρίσκεται κάπου μεταξύ του «από μακριά κι αγαπημένοι» και του «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος».

Η δυναμική Σελήνη στον Κριό εναρμονίζεται δύσκολα με μια ευαίσθητη και συναισθηματικά εξαρτώμενη Σελήνη στον Καρκίνο. Η λογική του ότι η πρώτη μπορεί να υλοποιεί άμεσα τις επιθυμίες της δεύτερης δεν αντέχει στην πράξη, αφού ο Κριός εξιτάρεται από τον ανταγωνισμό, ενώ ο Καρκίνος αμύνεται με την... κλάψα. Το μόνο που μένει τελικά είναι ο εκνευρισμός και κάμποσες... πληγές.

Η δυσκολία της εκδήλωσης των συναισθημάτων και τα παιχνίδια στρατηγικής είναι τα κυριότερα σημεία τριβής ανάμεσα στις Σελήνες του Αιγόκερω και του Κριού. Η δεύτερη με τις «άστατες» επιθυμίες της δεν είναι διατεθειμένη να περιορίζεται από «πρέπει» και κανόνες, ενώ η πρώτη κρίνει ότι της χαλάνε τα σχέδια η ότι απλά ...ρεζιλεύεται από τα καμώματα της άλλης.

Η Σελήνη στο Ζυγό έχει την πρόθεση να συνδιαλλαγεί ακόμη και με το μεγαλύτερο εχθρό της, νοιώθει όμως ασφυκτικά και ευνουχίζεται, όταν περιορίζεται διαρκώς σε οικείους χώρους ή συμπεριφορές που προτιμά η Σελήνη στον Καρκίνο. Αντίθετα, η τελευταία αποδιοργανώνεται από τις πολλές ...εξόδους και τις κοινωνικές βλέψεις της Σελήνης στο Ζυγό, νοιώθοντας διαρκώς εκτεθειμένη και απροστάτευτη.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Η διπλωματία, η στρατηγική και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για το «τι λέει ο κόσμος» είναι τα κοινά σημεία της Σελήνης στον Αιγόκερω και της Σελήνης στο Ζυγό. Ωστόσο, η τελευταία δεν υπόκειται στους αυστηρούς και ...ανελαστικούς κανόνες της πρώτης, αφού διαμορφώνει την πολιτική της με γνώμονα τις εκάστοτε συνθήκες και όχι κάποιους απαράβατους ηθικούς κανόνες. Επίσης, μπορεί να είναι αρκετά «ανάλαφρη» για τα δεδομένα του Αιγόκερω, που όσο «βολεύεται» με τα πλεονεκτήματα των διευρυμένων δημόσιων σχέσεων, δεν αντιδρά. Όταν όμως η Σελήνη στο Ζυγό γίνεται πιο διαχυτική, τότε η συνταγή χαλάει...

Όλες οι παραπάνω διαφορές των παρορμητικών ζωδίων μπορούν να εξομαλυνθούν, μέσα από μια κοινή προσπάθεια στον επιχειρηματικό τομέα ή την πολιτική. Τα εγγενή «συστατικά» τους (πρωτοπορία, παράδοση, σύνθεση, ισορροπία), όταν ενοποιηθούν μπορούν να ...αναστήσουν ακόμη και πεθαμένους...

Διάβασε επίσης: Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζευγάρι πάσχει από έλλειψη κατανόησης

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved