Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Σκορπιού

Πώς λειτουργεί ο Σκορπιός σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Σκορπιού

Η γυναίκα Σκορπιός 40+ είναι high voltage και άψογη χειρίστρια του άλλου διά μέσω τεχνασμάτων που θα τα ζήλευε η KGB! Απόλυτη κυρίαρχη του παιχνιδιού, αν κοιτάξει νεαρότερο θα τον κάνει μετά το 3ο βράδυ να τραγουδά «μέσα στο κορμί της είμαι αστυνόμος, μέσα στο κορμί της είμαι ο ληστής, μέσα στο κορμί της θύμα -δολοφόνος». Η γυναίκα θα τον κάνει γιο-γιο και έρμαιο των ορέξεών της. Συνήθως ο πιτσιρικάς πάει με το σκεπτικό «άντε να έχω και μια εμπειρία» και τελικά βρίσκεται δεμένος χειροπόδαρα σαν τους συμβασιούχους που συνεχώς τους ανανεώνουν τις συμβάσεις. Ασφαλώς βέβαια ο νεαρός θα πρέπει να έχει κάτι το brutal γιατί αλλιώς …«άντε γεια».

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Σκορπιού

Τώρα εάν η Σκορπίνα είναι νεαρότερη με τον ερωτισμό, το κορμί και φυσικά τα νιάτα της θα κάνει τον «θείο» να τραγουδά εν καιρώ κρίσης το πουλάω το σπίτι. Ή μάλλον το χαρίζω, αφού η μικρή δεν σκοπεύει να χάσει τζάμπα την ώρα της. Κι αν το καρνέ γράψει 0, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές... Είναι γεγονός πως πίσω από κάθε κατεστραμμένο «γερομπισμπίκη» κρύβεται μια καπάτσα Σκορπίνα, που κάποια στιγμή τον έστειλε αδιάβαστο.

Όσον αφορά στους άντρες, αυτοί είναι κυνηγοί εκ γενετής, αφού τα έριξαν στην νοσοκόμα που τους άλλαζε πάνα στην θερμοκοιτίδα. Με την πάροδο των ετών έγιναν σαν το παλιό καλό κρασί ή σαν παίχτη του Champions League σε ηλικία 30 ετών. Δηλαδή, στο τοπ της καριέρας τους και με ορθή χρήση των δυνάμεών τους. Σκοπός τους όμως είναι να πλάσουν την γυναίκα και να την κάνουν πειθήνιο όργανό τους, γι' αυτό οι μικρούλες δεν τους αφήνουν καθόλου ασυγκίνητους. Στην αρχή γίνονται χαλί να τους πατήσεις -φροντίδα, δώρα κλπ- κι ύστερα, μόλις αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο, αρχίζουν τα ...βασανιστήρια. Στην καλύτερη περίπτωση, η κοπελίτσα διαμένει σε ένα χρυσό κλουβί, ενώ ο μπερμπάντης Σκορπιός ψάχνεται διαρκώς και για άλλα θύματα!

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Σκορπιοί;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved