Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Καρκίνου με έναν Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος που του δίνει οργανωτική ικανότητα και το εφοδιάζει με υπομονή και επιφυλακτικότητα. Όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, φτάνουν στην επιτυχία αφού μάθουν να σκαρφαλώνουν το δύσβατο βουνό της προσωπικής τους ζωής.

Αν και το συναίσθημα και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις των Καρκίνων δεν οριοθετούνται και δεν λειτουργούν σε περιβάλλον ψυχρότητας και αποξένωσης, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω μπορούν να συνενωθούν και να συνυπάρξουν, καθώς ο ένας αποτελεί προβολή του άλλου είναι δηλαδή απέναντι ζώδια.

Αυτή η όψη αντίθεσης δηλώνει με κάποιο τρόπο ότι ο ένας κατέχει ό, τι λείπει στον άλλο. Ως εκ τούτου, αυτή η σύζευξη μπορεί να προσφέρει αλληλοσυμπλήρωση. Εσείς μπορείτε να νιώσετε την πρακτικότητα και την οργάνωση και ο σύντροφος Αιγόκερως να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματα και τη συγκινησιακή του πτυχή.

Με το σύντροφο Αιγόκερω νιώθετε ότι έχετε επιτέλους βρει τη στήριξη που χρειάζεστε για να χτίσετε το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένεια που ονειρεύεστε.

Το αίτημα της κοινωνικής αποκατάστασης –κοινό και στα δύο ζώδια– όπως επίσης και η επιχειρηματικότητα συνδυασμένη με τους οικογενειακούς δεσμούς καθιστά το ζευγάρι Καρκίνου-Αιγόκερω ένα από τα πιο κλασικά του ζωδιακού.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved