Μικρό αφιέρωμα σε μια πολύ σέξι γυναίκα, την γυναίκα Δίδυμο!

Από το μυαλό της θα περάσεις στην καρδιά της, αν και εφ’ όσον φυσικά σε κρίνει αρκετό για τα κυβικά της!

Μικρό αφιέρωμα σε μια πολύ σέξι γυναίκα, την γυναίκα Δίδυμο!

Η γυναίκα Δίδυμος δεν είναι μια τυχαία, συνηθισμένη γυναίκα. Μοιάζει να είναι πολλές γυναίκες στο σώμα μίας, αλλά αυτό το παράξενο μείγμα είναι πέρα για πέρα προκλητικό!

Γλυκιά, πικάντικη, παιχνιδιάρα, ερωτική, σέξι, προκλητική, μα και βαθιά δοτική, τρυφερή και διαβολεμένα έξυπνη και διαισθητική, η γυναίκα Δίδυμος μιλάει πολλές… γλώσσες. Μπορεί να καταλάβει με ένα βλέμμα τι συμβαίνει και να προσαρμοστεί αμέσως στο ζητούμενο. Πιθανόν να την δεις να μεταμορφώνεται από ένα μετρημένο κι ευγενικό πλάσμα σε μια σαρκαστική γυναίκα με μυαλό και γλώσσα ξυράφι. Ό,τι και να σκέφτεσαι, ένα είναι σίγουρο: διεκδικεί τη θέση της στο μυαλό σου, στη ζωή σου, στην καρδιά σου με τον πιο περίπλοκο τρόπο!

1

Καταπιάνεται με πολλά, είναι άσσος στα περισσότερα! Δεν υπάρχει πέτρα που δε θα σηκώσει και θέμα για το οποίο να μείνει ανενημέρωτη! Θα σε καταπλήξει με τις ικανότητές της και την ευκολία της στο να προσαρμόζεται σε ανθρώπους και καταστάσεις! Πάντα είναι απασχολημένη, ποτέ δε θα τη δεις να κάθεται, χωρίς κάτι να κλωθογυρνάει στο όμορφο κεφάλι της ή κάτι να ετοιμάζει!

2

Εάν θέλεις να σε αγαπήσει, θα πρέπει να ακολουθήσεις την ίδια διαδρομή που ακολούθησες, όταν την γνώρισες: από το μυαλό της θα περάσεις στην καρδιά της, αν και εφ’ όσον φυσικά σε κρίνει αρκετό για τα κυβικά της! Μην στενοχωριέσαι, δίνει πρώτες ευκαιρίες και είναι άνθρωπος διαλλακτικός, αλλά να θυμάσαι ότι καταλαβαίνει με την μία τι προχωράει και τι όχι κι αν πέσεις στην δεύτερη κατηγορία, μπορείτε να μείνετε… δυο φίλοι, αλλά ποτέ και τίποτα παραπάνω!

3

Της αρέσει το φλερτ, το καλό φλερτ, το έξυπνο. Στον έρωτα της αρέσει η ποικιλία… ό,τι κι αν σημαίνει αυτό! Είναι απίστευτα σέξι, θυμίζει πεταλούδα που λάμπει, πετάει γύρω σου, αλλά δεν μπορείς να την πιάσεις. Έχει αυτό το κάτι, τον απίστευτο συνδυασμό παιδιού και γυναίκας που κάνει τους άντρες να τρελαίνονται!

4

Όμως φυσικά και μπορεί να μείνει με ένα άνθρωπο, αρκεί να ξέρει πως να την φέρει βόλτα! Φτιάχνει ένα υπέροχο σπιτικό, είναι απίθανη οικογενειάρχης, ξέρει να μεταδίδει τη χαρά και την αισιοδοξία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved