Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Λέοντα

Πώς λειτουργούν οι Λέοντες σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Λέοντα

Ωραία άτομα τα Λιοντάρια, εντυπωσιακά αλλά «το καίνε, λιγάκι, το χιλιόμετρο», ιδιαίτερα οι εξαιρετικά ματαιόδοξες γυναίκες του ζωδίου. Αυτός είναι και ο λόγος που μια Λέαινα, αν δεν έχει κοινωνική επιφάνεια και χρήμα, μπορεί εύκολα να θαμπωθεί από την εικόνα ενός αξιοπρεπούς κυριούλη και να προσπεράσει αδιάφορη τους συνομήλικους της, ακόμη κι έναν πολύ μεγάλο έρωτα που δεν συνοδεύεται από κοσμήματα και χαβιάρι. Εξ άλλου, αν την αγαπάει τόσο πολύ μπορεί να περιμένει μέχρι το 2040 που θα κοπάσει η οικονομική κρίση...

Μεγαλώνοντας βέβαια οι Λέαινες αρχίζουν να κολακεύονται από την προτίμηση των νεαρότερων εραστών και -πάντα με στυλ και αξιοπρέπεια- του ...δίνουν και καταλαβαίνει!

Διάβασε επίσης: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Λέοντα

Τα μικρά αρσενικά Λιονταράκια αρέσκονται στο να κοκορεύονται ότι «έριξαν την τάδε», μόνον αν είναι «φτασμένη». Διαφορετικά προτιμούν να παίζουν με τις συνομήλικες της αυλής τους -τις επίσης νεόκοπες Κυρίες των Τιμών- που έχουν μάθει να χειροκροτούν τον βασιλιά χωρίς να παίρνουν σήμα. Αν βρουν όμως μια ανάλογη προθυμία και σε μια «κλασσάτη» μεγαλοκυρία δεν θα πουν όχι. Αντίθετα, οι άνδρες Λέοντες μιας κάποιας ηλικίας είναι η χαρά της νιότης. Κατ’ αρχάς κολακεύονται τόσο πολύ από τις ζουζούνες, που μπορεί να τους δώσουν και το βρακί τους. Θα τριγυρίζουν πέρα δώθε επιδεικνύοντας το σούπερ τρόπαιο τους, μέχρι να τους τα φάνε όλα και να μείνουν στον άσσο.

Διάβασε επίσης: Με ποιά ζώδια ταιριάζουν οι Λέοντες;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved