Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Αν δεν ενδιαφέρεσαι να μείνεις μαζί τους, τότε μείνε μακριά τους!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Μερικά ζώδια, είναι «φτιαγμένα» για να κάνουν μεγάλες σχέσεις, ενώ άλλα και μόνο στην ιδέα μπορεί να αρχίσουν να τρέχουν. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι 3 «σχεσάκηδες» του ζωδιακού.

Ερωτικές Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

Ταύρος



Ο Ταύρος ζει μέσα στη ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ο πιο «σχεσάκιας» από τα υπόλοιπα ζώδια. Θέλουν κάποιον σύντροφο υποστηρικτικό, άνετο και να είναι εκεί σε κάθε τους πρόβλημα. Σιχαίνονται τις αλλαγές, ενώ θα το προσπαθήσουν μέχρι τέλους, για να μη χωρίσουν. Διότι κάθε σωστός Ταύρος ξέρει να επιμένει!

Καρκίνος




Συναισθηματικά φορτισμένα ζώδια, οι Καρκίνοι ζητούν από τον σύντροφό τους να είναι πάντα δίπλα τους, να τους φροντίζουν και να τους κάνουν να νιώθουν ασφάλεια. Όταν κάνουν μια σχέση, πολύ δύσκολα χωρίζουν. Το πιο πιθανό είναι να φαντάζονται οικογένειες και παιδιά με τον σύντροφό τους.

Λέων




Αν και ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων είναι ένα από τα πιο πιστά στη σχέση του. Όπως και ο Ταύρος, έτσι και ο Λέων σιχαίνεται τις αλλαγές και δε θέλει να πηγαίνει από τον ένα σύντροφο στον άλλο για κανέναν λόγο. Η αισιοδοξία του, όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία. Ας μην ξεχνάμε ότι οτιδήποτε αφορά στον έρωτα, ο Λέων το έχει... από γεννησιμιού του!

Διάβασε επίσης:

Η σεξουαλικότητα αυτών των 5 ζωδίων αγγίζει το κόκκινο

Αυτό είναι το κατάλληλο τραγούδι για το ζώδιό σου που θα σε κάνει να τον ξεπεράσεις



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved