Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Ταύρου

Πώς λειτουργούν οι Ταύροι σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας;

Τι 30, τι 40, τι 50: Οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενός Ταύρου

Όταν ο Ταύρος περάσει τα 40+ αρχίζει και κοιτά προς τα πίσω. Για τον άντρα, οι γκρίζοι κρόταφοι δένουν απόλυτα με το Mercedes, ειδικά όταν συνδυάζονται με ζουμερές δεσμίδες από πενηντάρικα και επτά διπλόπιτα από τον «Σάββα» στο Μοναστηράκι. Όλα αυτά τον κάνουν άκρως ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο target group από πιτσιρίκες με τσιχλόφουσκες που δεν έχουν πρόβλημα να νοιώθουν πως αγοράζονται σαν αγροτεμάχιο στην Κινέττα. Και παρότι τα ευρώ διατίθενται με το σταγονόμετρο βρίσκουν πάντα τον τρόπο να τουμπάρουν τον αθώο «αγαπουλίνο» τους.

Οι νεαροί Ταύροι επίσης υποκύπτουν εύκολα στα θέλγητρα μιας γυναίκας, που τους προσφέρει και του πουλιού το γάλα, με αντάλλαγμα την αφοσίωση τους. Ακόμη κι όταν είναι «ζντουπ» τα φυσικά τους προσόντα είναι το κλειδί μιας άνισης μεν, αλλά πλήρους απολαύσεων σχέσης.

Οι Ταυρίνες μέχρι να μεγαλώσουν είναι κατά βάση συντηρητικές και πάντα προβληματίζονται για τα δυσάρεστα μιας μίζερης ζωής. Συνομήλικος και μπατίρης δεν λέει, γι’ αυτό καπαρώνουν με μαεστρία τον έχοντα και κατέχοντα, ανεξάρτητα αν βρίσκεται με το ένα πόδι στον τάφο. Ως ώριμες κυρίες πάλι εκτιμούν απεριόριστα τους σφριγηλούς νεαρούς, αρκεί να έχουν σταθερό χαρακτήρα και να είναι προσγειωμένοι.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved