Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Κριό;

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Ταύρου με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τον Κριό;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που συμβολίζει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, την πρώτη παρόρμηση και την κινητήριο δύναμη των πραγμάτων. Ο εκπρόσωπος Κριός, διαθέτει ανταγωνιστικό πνεύμα, ανεξάρτητη φύση και ένθερμη προσήλωση στη νίκη.

Η μαγική λέξη και ιδιότητα του συντρόφου Κριού είναι η ώθηση που από τη μία, παροτρύνει εσάς τους Ταύρους να έρθετε σε επαφή με βαθιά συναισθήματα και συγκινήσεις και από την άλλη, κινητοποιεί τη σχέση και ενθαρρύνει τον έρωτα. Μαζί, μπορείτε να αποτελέσετε ένα ανοιξιάτικο ζευγάρι που θα οδηγηθεί στο ζενίθ και στη μέθεξη κι ο έρωτας θα πάρει μορφή.

Η σκληρότητα, η επιθετικότητα, η ορμητικότητα αντισταθμίζει τη δική σας γλυκύτητα, βραδύτητα, και παθητικότητα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να γίνετε ένα αχώριστο ζευγάρι, που θα ζήσει έναν υπέροχο έρωτα. Σίγουρα, υπάρχουν οι αντιθέσεις και οι διαφορετικές οπτικές, όμως στη δική σας περίπτωση μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική συνταγή για έναν «ζωντανό» έρωτα.

Πόσο ταιριάζει ο Ταύρος με τα υπόλοιπα ζώδια;

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved