Πώς να επιβιώσεις στο πλάι ενός Κριού

Η συνύπαρξη με έναν Κριό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση

Πώς να επιβιώσεις στο πλάι ενός Κριού

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού τείνουν να είναι πιο τολμηροί, ιδιαίτερα παθιασμένοι και καταπληκτικοί σύντροφοι. Έτσι, η συμβίωση με έναν Κριό μπορεί να γίνει υπέροχη, αρκεί να γνωρίζεις τα βασικά του κουμπιά και τις ιδιαιτερότητές του.

Προσπάθησε να παραμείνεις στο ίδιο μήκος κύματος

Ανήκοντας στα ζώδια της Φωτιάς, οι Κριοί είναι συνήθως ενεργητικοί και ακούραστοι. Ισχυρογνώμονες και ομιλητικοί αρνούνται να εφησυχάσουν και προτιμούν την αέναη δραστηριότητα. Έτσι, αν προτίθεσαι να συνυπάρξεις με έναν από αυτούς, προετοιμάσου για ενεργητικότητα, δράση και –κυρίως- αποδοχή των σχεδίων τους.

Άφησέ τον να αναλάβει τα ηνία της σχέσης

Κάθε Κριός γεννιέται ηγέτης και έτσι, από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα προσπαθήσει να αναλάβει αρχηγικό ρόλο στη σχέση σας. Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο κακό, αν εσύ δε φημίζεσαι για την αποφασιστικότητά σου. Ίσα-ίσα που θα αφεθείς στις παρορμητικές αποφάσεις του.

Αφήσου στο γεμάτο δράση πρόγραμμά του

Αν το ιδανικό σου ραντεβού περιλαμβάνει μαραθώνιο ταινιών και ποπ κορν στον καναπέ τότε μάλλον χτύπησες σε λάθος πόρτα. Ένας Κριός σίγουρα θα προτιμήσει μια βραδινή έξοδο και ξενύχτι μέχρι τελικής πτώσεως. Να ξέρεις, δε, ότι το πρόγραμμά του είναι ασφυκτικά γεμάτο με διάφορες δραστηριότητες, πολλές φορές και extreme, για να κρατάει την αδρεναλίνη του σε υψηλά επίπεδα.

*Κακά τα ψέματα, όσο προετοιμασμένη κι αν είσαι, η συνύπαρξη με έναν Κριό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Εν ολίγοις, ξανασκέψου αν είσαι διατεθειμένη να αντιμετωπίσεις την ένταση, τον παρορμητισμό του και την εκρηκτική προσωπικότητά του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved