10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ιχθύς, όταν είναι σε σχέση

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση για καιρό, εκτός αν αποφύγεις κάποια λάθη

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ιχθύς, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι ευαίσθητη, ρομαντική, δοτική και δίνεις την αίσθηση ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι κάποιον στιβαρό άντρα να σε προστατέψει και να σε στηρίξει. Με τον αισθησιασμό και την αιθέρια αύρα σου εύκολα κερδίζεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και ακόμα πιο εύκολα το παρασύρεις στον μαγικό σου κόσμο.

Ωστόσο, όσον αφορά στη σχέση σου, κάνεις κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Στα δύσκολα παραιτείσαι

Είναι λογικό σε μια σχέση να μην είναι συνεχώς όλα ρόδινα. Προβλήματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι η συνήθεια τη φθείρουν. Εκεί, αντί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να επαναφέρεις τον έρωτα και τη φλόγα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, αποσύρεσαι στα «ιδιαίτερα διαμερίσματά σου» και πέφτεις σε μελαγχολία, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν.

2. Παραείσαι ευαίσθητη

Με το παραμικρό μπορεί να βάλεις τα κλάματα ή να πάρεις όλες τις... αμαρτίες του κόσμου πάνω σου. Θεωρείς ότι έκανες εσύ κάτι, γι’ αυτό ο σύντροφός σου δε μιλιέται, φταις γιατί χάλασε η όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας γι’ αυτό που είπες και γενικά οτιδήποτε πάει στραβά, νιώθεις ότι γίνεται εξ αιτίας ενός δικού σου λάθους. Αποτέλεσμα, να τον ρωτάς συνεχώς τι έχει για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου και τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

3. Βασίζεσαι περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στον άλλον

Ορισμένες φορές δείχνεις τόσο απροστάτευτη και αδύναμη, που δίνεις την αίσθηση ότι αν τυχόν η σχέση σου δεν προχωρήσει, θα καταστραφείς. Ωστόσο, μπαίνοντας σε αυτή τη θέση και βάζοντας τις ανάγκες του συντρόφου σου πιο πάνω από τις δικές σου, δίνεις κάθε δικαίωμα να θεωρηθείς δεδομένη κι ό,τι κι αν σου κάνει, προκειμένου να μην τον χάσεις, θα το υπομείνεις.

4. Συχνά είσαι στον κόσμο σου

Είσαι αφηρημένη, απορροφιέσαι στις σκέψεις, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου και δεν έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κατά συνέπεια και με το ταίρι σου. Αποτέλεσμα, να θεωρεί ότι δεν έχεις πάρει καν είδηση, αν έχει συμβεί κάτι, αν είναι καλά ή όχι και να νιώθει ότι νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου.

5. Είσαι μυστικοπαθής

Έχεις συνεχώς την τάση να κάνεις διάφορα στα κρυφά, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, λες και δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή φοβάσαι, μήπως σε κριτικάρει. Το αστείο είναι ότι δεν πρόκειται για σοβαρά ή... πονηρά, αλλά για χαζομάρες, που όμως μπορεί να γίνουν η αιτία έντασης, καθώς η συμπεριφορά σου κινεί υποψίες.



6. Είσαι προσκολλημένη στο «ιδανικό»

Για σένα όλα στον έρωτα και στη σχέση θα πρέπει να είναι παραμυθένια. Εσύ, ηρωίδα μιας συναισθηματικής νουβέλας, η οποία βρίσκει το άλλο της μισό και φεύγει μαζί του προς το ηλιοβασίλεμα. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι ο κάθε άντρας, σαν άνθρωπος, έχει τα ταλέντα αλλά και τις αδυναμίες του. Αν αρχίσεις και έρχεσαι σε επαφή με τα ελαττώματά του, τότε τα φωτεινά του χρώματα αρχίζουν να ξεθωριάζουν κι ενδεχομένως να νιώσεις μετανιωμένη για την επιλογή σου ή -ακόμα χειρότερα- να αρχίσεις, παράλληλα, να ψάχνεις για άλλο πρόσωπο.

7. Η έντονη κριτική σε σακατεύει

Γενικά, δίνεις την αίσθηση ότι δεν τα πας καλά με την αλήθεια. Αν, μάλιστα, ο σύντροφός σου πει κάτι που ισχύει, θα σε ενοχλήσει ή αν σου κάνει αυστηρή κριτική για μια λανθασμένη σου ενέργεια ή χειρισμό, αισθάνεσαι τη γη να υποχωρεί κάτω από τα πόδια σου, νιώθοντας ότι σε απορρίπτει. Αν δε, έχεις δίκιο, δεν το διεκδικείς, κάτι που σε γεμίζει ανασφάλειες, έτσι ώστε, την επόμενη φορά, να αποφύγεις να πάρεις την οποιαδήποτε πρωτοβουλία και να ζητήσεις την έγκρισή του.

8. Λες ψέματα και δικαιολογίες

Χρησιμοποιείς συχνά τα «κατά συνθήκη ψεύδη» ή δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και καβγάδες και όντως, προς στιγμή, σώζεις την κατάσταση. Το θέμα είναι όμως ότι ξεχνάς εύκολα τι έχεις πει, οπότε κάποια στιγμή προδίνεσαι, λέγοντας κάτι άλλο ή έρχονται έτσι τα πράγματα και σε ανακαλύπτει το ταίρι σου. Μια δυο όμως, στο τέλος δε θα σε εμπιστεύεται, ακόμα κι αν όσα αναφέρεις είναι αλήθεια.

9. Γίνεσαι χειριστική

Είτε το θέλεις είτε όχι, συχνά γεμίζεις με ενοχές το ταίρι σου, εξ αιτίας της υπερευαισθησίας σου ή της τάσης σου να δραματοποιείς τις καταστάσεις κι εμφανίζεσαι ως θύμα. Για να γλιτώσει, λοιπόν, τα δάκρυα και τα παράπονα, καταλήγει να σου κάνει τα χατίρια. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, καταντάει κουραστικό το να μην τολμά να σου πει κάτι ή να κάνει πράγματα με το ζόρι για να μη σε πιάσουν τα κλάματα.

10. Μιλάς με γρίφους

Όσον αφορά στην επικοινωνία σου, δε λες ευθέως τι θέλεις, τι σου αρέσει αλλά και τι σε ενοχλεί ή σε εκνευρίζει. Επιλέγεις τον δρόμο της σιωπής, μιλάς με υπονοούμενα ή μέσω Λαμίας, με αποτέλεσμα να γίνεσαι σταυρόλεξο για τον σύντροφό σου που δεν έχει διάθεση να λύσει ή να μην καταλαβαίνει καν τι κάνει ή δεν κάνει, οπότε το πιο πιθανό είναι να το επαναλάβει.

Μικρό αφιέρωμα στην γυναίκα Ιχθύ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved