Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Καρκίνος με Ταύρο

Ένα καλό ζευγάρι, με όλα του σφάλματα κι όλες του τις αρετές!

Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Καρκίνος με Ταύρο

Ο μετριοπαθής Ταύρος, γοητεύεται από την συναισθηματική φύση του Καρκίνου, που δεν έχει τις αιχμηρές γωνίες του Σκορπιού, ούτε την αστάθεια του Ιχθύ. Ο Καρκίνος από την άλλη, δέχεται την σταθερότητα και την ήπια φύση του Ταύρου, με περισσή χαρά, δένοντας τον τελευταίο, ακόμα περισσότερο συναισθηματικά μαζί του.

Η σχέση αυτή έχει λαμπρό μέλλον, γιατί αν μη τι άλλο, βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση, αλλά κυρίως, στο πάθος που και τα δυο ζώδια μπορούν να εκφράσουν, με τρόπο τέτοιο, που δεν καταρρακώνει την σχέση, αλλά αντίθετα, την δυναμώνει. Ο Ταύρος, φέρει πολύ σεξαπίλ, ενώ ο Καρκίνος, το αφήνει να υπονοηθεί κι αυτό, τρελαίνει τον Ταύρο. Ο Καρκίνος πάντα περνάει τα μήνυματα του υπογείως κι αυτό ερεθίζει ακόμα περισσότερο τον Ταύρο.

Οι δυο τους μπορεί να φτιάξουν μια σχέση από την οποία δεν θα λείπει τίποτα: Ούτε το δράμα σε κατάλληλες δόσεις (χάρη στον Καρκίνο), ούτε το καυτό σεξ (χάρη κυρίως στον Ταύρο), ούτε τα λάθη (αμφότεροι είναι εκνευριστικά πεισματάρηδες), ούτε όμως κι η αρμονία, η θαλπωρή και το ζεστό συναίσθημα (κυρίως χάρη στον Καρκίνο).

Είναι ένα καλό ζευγάρι, με όλα του σφάλματα κι όλες του τις αρετές, που μπορεί να φτάσει στον ουρανό ή στα βαθύτερα Τάρταρα… Από τους ίδιους εξαρτάται!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved