Πες μου τι ζώδιο είναι, για να σου πω τι να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σου δίνουμε προτάσεις για το πώς να γιορτάσετε τον έρωτά σας με τον καλό σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Πες μου τι ζώδιο είναι, για να σου πω τι να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Είτε είσαι ρομαντική ψυχή είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και αυτό σημαίνει πως αν βρίσκεσαι σε σχέση, πρέπει να αρχίσεις να προγραμματίζεσαι για το πώς θα γιορτάσεις τον έρωτά σου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, τότε μπορείς να ρίξεις μια «ματιά» στα άστρα. Πίστεψέ μας, το ζώδιο του αγαπημένου σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις την κατάλληλη απόφαση! Εμείς πάντως σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Live ή ποτά για τον Κριό

Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής, γι’ αυτό φρόντισε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι «κομμένη και ραμμένη» για εκείνον. Αν θέλεις να «τρελάνεις» τον δυναμικό και γεμάτο ενέργεια Κριό, καλό είναι να του κάνεις μια έκπληξη. Τι θα έλεγες αν του αποκάλυπτες ξαφνικά πως έχεις κλείσει εισιτήρια για ένα τέλειο live ή ποτά στο αγαπημένο του μπαρ; Με μέτρο όμως γιατί τον θέλεις στις επάλξεις μετά!

Το πιο ρομαντικό μασάζ για τον Ταύρο

Λένε πως οι Ταύροι είναι λαίμαργοι και αυτό… είναι εν μέρει αλήθεια. Τους αρέσει το καλό φαγητό και γενικά τα όμορφα και πολυτελή αντικείμενα. Αν έχεις στο πλευρό σου έναν Ταύρο μπορείς να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, απολαμβάνοντας μαζί του ένα υπέροχο δείπνο, σε ένα καλό εστιατόρια ή κάνοντας μασάζ και σπα για ζευγάρια. Επειδή, βέβαια, οι Ταύροι έχουν μια τάση να τεμπελιάζουν, ίσως ο καλός σου να μην θέλει να βγει από το σπίτι εκείνη την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση προμηθεύσου με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια και χάρισέ του εσύ το πιο αισθησιακό μασάζ!

Χορός μέχρι τελικής πτώσεως για τον Δίδυμο

Οι Δίδυμοι λατρεύουν την κοινωνικοποίηση και τη διασκέδαση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Αν θέλεις, λοιπόν, να περάσεις όμορφα μαζί του την ημέρα τον ερωτευμένων, πήγαινέ τον για χορό στο αγαπημένο του μπαρ και κλείσε τη βραδιά με μερικές ερωτικές στιγμές στο σπίτι.

Σπίτι και πάλι σπίτι για τον Καρκίνο

Αυτή η ευαίσθητη ψυχή θα περάσει υπέροχα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο αν βρίσκεται στον προσωπικό της χώρο, στο μέρος στο οποίο αισθάνεται ο εαυτός της, δηλαδή στο σπίτι της! Άναψε, λοιπόν, μερικά κεριά, μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό, άνοιξε το αγαπημένο σου κρασί και χαλάρωσε μαζί του στον καναπέ. Αυτή τη φορά, όμως, αντί να ανοίξεις την τηλεόραση, προτίμησε να έχεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του.

hmera ag. valentinou

Βρες το απόλυτο πάρτι του Αγίου Βαλεντίνου για τον Λέoντα

Του αρέσει να βγαίνει έξω, να περιποιείται τον εαυτό του και γενικά να είναι το επίκεντρο της προσοχής (και της συζήτησης). Η κατάλληλη επιλογή για τον Λέοντα, λοιπόν, είναι το καλύτερο θεματικό πάρτι της πόλης. Βρες το πιο σημαντικό event για τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και δώσε του την ευκαιρία να λάμψει (ακόμη μια φορά)!

Ένα χαλαρό δείπνο για τον Παρθένο

Οι Παρθένοι είναι συνήθως νευρικοί και δεν αγαπούν τις εκπλήξεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό να ενημερώσεις τον καλό σου για τα σχέδια που έχεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κυρίως, να οργανωθείς καλά. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη, διότι οι τελειομανείς Παρθένοι θα το προσέξουν. Φρόντισε, επίσης, να αποφύγεις τις υπερβολές γιατί οι περισσότεροι τις απεχθάνονται. Η καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις μια κράτηση στο αγαπημένο σου εστιατόριο για ένα χαλαρό δείπνο μαζί του.

Ρίξ’ το στην τέχνη με τον Ζυγό



Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για την ημέρα των ερωτευμένων, καλό είναι συζητήσεις πρώτα με τον αγαπημένο σου Ζυγό. Θέλει να έχει άποψη και να συμμετέχει. Σε κάθε περίπτωση, επειδή είναι ένα άτομο με απαράμιλλη αισθητική (κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη), δεν θα απογοητευτεί, αν του προτείνεις να πάτε μαζί σε μια γκαλερί για να δείτε μια έκθεση ζωγραφικής ή σε ένα καλλιτεχνικό show.

Διασκέδαση στην… κρεβατοκάμαρα για τον Σκορπιό

Δεν είναι μυστικό ότι ο Σκορπιός αγαπά το σεξ. Η καλύτερη επιλογή, λοιπόν, για να τον κάνεις ευτυχισμένο είναι να περάσεις όλη τη νύχτα μαζί του… στο κρεβάτι. Βάλε αισθησιακή μουσική, άναψε μερικά κεριά και συνδέσου πνευματικά και σωματικά μαζί του. Θα το εκτιμήσει και θα αισθανθεί ότι το δέσιμό σας είναι ουσιαστικό.

Πάρε τους δρόμους για τον Τοξότη

Ο ενεργητικός, ενθουσιώδης και άκρως περιπετειώδης Τοξότης θέλει να νιώσει την αδρεναλίνη να «ανεβαίνει» στα ύψη και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει πως για να τον ικανοποιήσεις, θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο δραστήρια. Πήγαινε για τρέξιμο, για Cross Fit, για μπάσκετ, για τένις ή για ποδήλατο μαζί του και θα τον δεις να χαμογελά.

Μείνε στα ίδια με τον Αιγόκερω

Είναι άνθρωπος πρακτικός και πατάει γερά στη Γη. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί σου, όπως κάθε άλλη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό για τον Αιγόκερω της καρδιάς σου, περιορίσου σε ένα δείπνο στο σπίτι και σε ένα κλασικό, αλλά φίνο δώρο που θα δείχνει την αγάπη σου.

Μια βραδιά με γέλιο και φίλους για τον Υδροχόο

Για να ικανοποιήσεις τον Υδροχόο την ημέρα των ερωτευμένων, θα πρέπει να σκεφτείς «έξω από το κουτί» και να τον εκπλήξεις ευχάριστα. Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, προτίμησε να περάσεις μαζί του μια βραδιά γεμάτη γέλιο και φίλους. Τι θα έλεγες να πήγαινες σε ένα comedy show με εκείνον και την παρέα σας; Όταν επιστρέψετε σπίτι, θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε μόνοι και να έρθετε πολύ κοντά.

Μπες σε mood ρομαντικό για τον Ιχθύ

Ο ευαίσθητος και ονειροπόλος Ιχθύς θέλει να απολαύσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπως επιβάλλεται, δηλαδή με ρομαντική και άκρως αισθησιακή διάθεση. Θα χαρεί, λοιπόν, αν του προσφέρεις ένα ξεχωριστό δώρο, αν ετοιμάσεις για εκείνον ένα υπέροχο, σπιτικό δείπνο και αν του πεις ένα «σ΄ αγαπώ» με νόημα.

Θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη σχέση σου; Μην καθυστερείς! Μπες τώρα στο e shop μας και παράγγειλε την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved