Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ζυγό;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΖΥΓΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Αιγόκερω με έναν Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ζυγό;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Αρμονίας που του χαρίζει ευγένεια, λεπτότητα και διακριτικότητα. Η κοινωνικότητα και η συντροφικότητα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συντρόφου Ζυγού που αγάπά την αρμονική συμβίωση.

Από τη στιγμή που θα νιώσει το πραγματικό σας ενδιαφέρον, θα φροντίσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας και να εναρμονιστεί με τις διαθέσεις σας. Η ευγένεια, η χάρη και φυσικά η εκλεπτυσμένη του εμφάνιση θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φέρουν σε επαφή με τη νόηση και την συντροφικότητα.

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Αιγόκερως, όταν είναι σε σχέση

Είναι σημαντικό εσείς οι Αιγόκεροι, να δεχτείτε την ανάγκη του συντρόφου Ζυγού για κοινωνικές επαφές και συναναστροφές όπως και εκείνος την επιθυμία σας για μοναχικότητα και απομόνωση. Μπορεί η τάση του για ελευθερία, να σας φοβίζει κάποιες φορές όμως είναι από τα άτομα που αν ερωτευτούν βαθιά δεν αλλάζουν την ερωτική τους ένωση για κανέναν.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σεβαστείτε την ελεύθερη φύση του, χωρίς να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε τις επιθυμίες του ή να καταπνίξετε με ζήλιες, φοβίες και καχυποψία. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να αποφύγετε τη γκρίνια ή την κατήφεια ή την άσχημη συμπεριφορά καθώς το αίσθημα δικαίου που διέπει τη σκέψη του συντρόφου Ζυγού δεν θα αποδεχτεί μια τέτοια στάση.

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τα υπόλοιπα ζώδια;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved