Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 24' 57" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 09° 11' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 28° 04' 17" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 47' 12" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 26' 31" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 10' 39" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 19' 36" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 33' 42" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 52' 41" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 14" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 56' 34" ΚΡΙΟΣ

Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια

Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση σας καλύπτει τις αδυναμίες

Οι Παρθένοι και οι σχέσεις τους με τα 12 ζώδια
 
Οι Παρθένοι είστε επιφυλακτικοί, σχολαστικοί και στον έρωτα αναζητάτε την αέναη τελειότητα. Κινήστε με λεπτότητα, αριστοτεχνική δεξιοτεχνία και εφεκτικότητα, προκειμένου να είστε βέβαιοι ότι το «έδαφος» έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ή είναι, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, θετικό οπότε δεν θα υποπέσετε σε ατόπημα. 


Η οξύνοια και η κυνική σας σοφία σας επιτρέπουν τις περισσότερες φορές να προνοήσετε και να κινηθείτε χωρίς να παρεξηγηθείτε. Παρόλα αυτά η έλλειψη αυθορμητισμού και η λεπτομερής ανάλυση κάθε βήματός σας πολλές φορές σας οδηγεί σε αργοπορημένες προσεγγίσεις ή σε πρόκληση εντυπώσεων αδιαφορίας.

Συνήθως, σε μία σχέση υιοθετείτε το ρόλο του αθόρυβου ενδυναμωτή ή του των χαμηλών τόνων αλλά απαραίτητου βοηθού, κυρίως επειδή θέλετε να είστε χρήσιμοι και να σας έχουν ανάγκη. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιείτε τις έμφυτες και αποκτηθείσες γνώσεις και νιώθετε ότι συμβάλλετε στην τελειοποίηση του μη άψογου άλλου.

Η συστολή σας θεωρείται γοητευτική και έλκει πρόσωπα συνήθως εξωστρεφή που αναζητούν την πρακτικότητα και την αναλυτικότητα του νου που τους καλύπτει ένα κομμάτι που τους λείπει ή στερούνται. Από την άλλη, εσείς σε πρόσωπα ενθουσιώδη, χαρούμενα και αισιόδοξα βρίσκεται το αντίβαρο της συγκρατημένης και καταπιεσμένης συναισθηματικής σας πτυχής.

Η καθαριότητα, η αγνότητα και η αθωότητα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας καθώς έχουν συμβολική αλλά και πραγματική υπόσταση. Η λεπτομέρεια και η μεθοδική ακρίβεια επίσης αποτελούν βασικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, τα οποία χρειάζεται κανείς να αναλογιστεί και να σεβαστεί αν θέλει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί σας.

Από την άλλη, η ακαταστασία, η ανευθυνότητα, η έλλειψη τάξης και οι ασύνετες απολαύσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που απεχθάνεστε και μπορούν να αποτελέσουν πραγματική τροχοπέδη σε μια σχέση που ξεφεύγει από το προκαθορισμένο μοντέλο λειτουργίας που έχετε στο μυαλό σας.

Αν και η αυστηρά προγραμματισμένη ροή της ημέρας αλλά και της ζωής σας είναι στενά συνδεδεμένα με την ταυτότητα και τη ψυχοσύνθεση σας, θα σας ωφελούσε να προσθέτατε και στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με το σύντροφο, γεγονός που πολλές φορές βάζετε σε δεύτερη μοίρα.

Τέλος, η μεμψιμοιρία, δυσπιστία και η τελειομανία μπορούν να σας οδηγήσουν στην εργένικη ζωή. Απόψεις τύπου «έξυπνος και γοητευτικός αλλά δεν πιάνουν τα χέρια του» «πολύ όμορφη και μορφωμένη αλλά θα ξέρει να μαγειρεύει;» επιβεβαιώνουν ότι η ανάγκη σας για ένα αψεγάδιαστο σύντροφο μπορεί να σας κρατήσει μακριά από τον έρωτα, ενώ η ιδεατή τέλεια εικόνα που έχετε φτιάξει στον νου σας για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα μπορεί να σας κρατήσει δέσμιους στο λαβύρινθο της απόσυρσης και της ψυχρότητας.

 

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που προσθέτει ενέργεια και πρωτοποριακή δύναμη στην ήδη κυριαρχική και επιθετική του φύση. Στον έρωτα αναζητεί το καινούργιο και το περιπετειώδες και με θάρρος κυνηγάει νέες εμπειρίες.

Η σχέση Κριού – Παρθένου αποτελεί ένα συχνό συνδυασμό που δικαιολογείται καθώς η ορμητική δράση του πρώτου αποκτά ουσία χάρη στην πρακτικότητα του δεύτερου ο οποίος δεν ενδιαφέρεται να είναι στα προσκήνιο και επιπλέον χρειάζεται τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό του Κριού για να δει και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα προκύπτει μια εξαίρετη σεξουαλική χημεία.

Τόνωση λοιπόν της αυτοπεποίθησης σας προσφέρει ο εκπρόσωπος Κριός και εσείς τον ανταμείβετε με την παραγωγική μετουσίωση των ιδεών και των εμπνεύσεων σας.

 

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που στην στατική και πρακτική του φύση αναμειγνύει την χάρη, την ομορφιά και την αγάπη στις ανέσεις. Στον έρωτα είναι τρυφερός, ευγενικός αλλά και έντονα κτητικός και δεσμευτικός.

Η κυνική σας σοφία, η οξύνοια και η προσήλωση στην απλότητα και τη λεπτότητα αποτελούν γνήσια χαρακτηριστικά σας που γοητεύουν τον εκπρόσωπο Ταύρο και του δίνουν τη βεβαιότητα ότι μπορεί να ανταποκριθεί στην ανάγκη να έχει δίπλα του έναν άξιο και συνάμα μετρημένο συνοδοιπόρο στη ζωή και τον έρωτα.

Αν και έχει μάθει να κινείται αργά και σίγουρα σε αυτή τη σχέση δεν θα χρειαστεί να δοκιμάσει για πολύ την εμπιστοσύνη σας και έτσι σχετικά γρήγορα μπορεί να ζήσει την απόλυτη αγάπη και την ερωτική ζωή. Επιπλέον, καθώς η φιλήδονη φύση του δεν επιτρέπει περιστροφές ή επιφυλάξεις θα μπορέσετε να φανερώσετε και να εκφράζετε χωρίς συστολή την ερωτική σας πτυχή.

 

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής ως κυβερνήτης δίνει έμφαση στην διανοητική και επικοινωνιακή του φύση τονίζοντας τον κινούμενο και εφηβικό χαρακτήρα του. Στον έρωτα τον εξιτάρει να δοκιμάζει συνεχώς νέες εμπειρίες καθώς δύσκολα ικανοποιείται μόνο από μία σχέση.

Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, εξουσιάζει το ζώδιο των Διδύμων τονίζοντας τα στοιχεία της γρήγορης αντίληψης, της ευστροφίας και της μεταβλητότητας που το χαρακτηρίζουν.

Η εγκεφαλική επικοινωνία αποτελεί το μεγάλο ατού σε αυτή τη σχέση, αφού ο σύντροφος Δίδυμος με την πολύπλευρη αντίληψη του και εσείς με την λεπτομερειακή σας σκέψη αποτελείτε ένα δίδυμο νοητικής διέγερσης που εξιτάρει το είναι σας. .

Μεταβλητά ζώδιο και οι δυο σε καμία περίπτωση δεν φημίζεστε για την πιστότητα σας όμως αν και αυτός προβαίνει σε παρασπονδίες (Ο Ερμής= Θεός των κλεφτών και των ψευτών) τουλάχιστον εσείς παραμένετε στο φλερτ.

 

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Η Σελήνη που τον εξουσιάζει του δίνει την ικανότητα της αντανάκλασης και της δεκτικότητας αλλά συνάμα ευθύνεται για την ρευστότητα και την κυκλοθυμία του χαρακτήρα του. Στον έρωτα θέλει να έχει το ρόλο του παιδιού ή της μητέρας, δηλαδή είτε θα αναζητήσει να προστατέψει το ταίρι του είτε να δεχτεί την φροντίδα και την προστασία.

Μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που η σχέση σας θα βασίζεται στην ασφάλεια και την ειλικρίνεια . Τα δύο αυτά συστατικά είναι απαραίτητα και από τις δύο πλευρές για να πετύχετε ένα ισορροπημένο, μακροχρόνιο δεσμό.

Τέλος, το συναισθηματικό κομμάτι της σχέσης χτίζεται από το σύντροφο Καρκίνο ενώ η λειτουργία και η οργάνωση της αναλαμβάνονται με εξαιρετική ικανότητα από εσάς.

 

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος που τον κυβερνάει του χαρίζει δύναμη, λάμψη και αίγλη. Ο ενθουσιασμός και η εξωστρέφεια του ξεδιπλώνονται με στατικό και μη διαφορετικό τρόπο γεγονός που δικαιολογεί γιατί αν και φλογερός εραστής είναι συνάμα πιστός και αφοσιωμένος.

Η πράα και πρακτική σας φύση αντισταθμίζει τη ασίγαστη ορμή του συντρόφου Λέων για εξουσία και λάμψη και συμβάλλει στη δημιουργική διοχέτευση και εφαρμογή των μοναδικών του εμπνεύσεων.

Από την άλλη με τη χαίτη της γενναιοδωρίας και της περηφάνιας σας προσφέρει έναν έρωτα στον οποίο μπορείτε να ανοιχτείτε, να εκδηλωθείτε και να σας ανταποδώσετε με τρυφερό και πρακτικό τρόπο την αγάπη και την αφοσίωση του.

 

Με Παρθένο

Η αμοιβαία εξυπηρέτηση είναι το δυνατό σημείο μιας σχέσης μεταξύ δύο Παρθένων, τόσο που πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε φιλική ή επαγγελματική. Η κοινή αντίληψη σε πρακτικά θέματα μπορεί επίσης να διευκολύνει την καθημερινότητα του ζευγαριού, ενώ ανάλογα πλεονεκτήματα μπορεί να προκύψουν από την αναλυτική αντιμετώπιση θεωρητικών ζητημάτων  Ωστόσο, επειδή τα όμοια απωθούνται, στο συναισθηματικό πεδίο συνήθως ο ένας από τους δύο υιοθετεί μια πιο ρομαντική συμπεριφορά, παραχωρώντας στον άλλον το «δικαίωμα» μιας εγκεφαλικής αντιμετώπισης.

 

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Η Αφροδίτη του χαρίζει προσωπική ομορφιά, χάρη, καλαισθησία και επιθυμία για ενοποίηση. Η υψηλή νοημοσύνη και η κοινωνικότητα είναι συνδεδεμένα με τον εκπρόσωπο Ζυγό , ο οποίος στον έρωτα αναζητεί την αρμονία και τη συντροφικότητα.

Ένα λοιπόν, θετικό στοιχείο αυτής της σύζευξης είναι η επικοινωνία. Επίσης είστε και οι δύο λάτρεις της τάξης, της κουλτούρας και της αρμονίας και στη σχέση είστε διακριτικοί. Με λίγα λόγια, σέβεστε ο ένας τον άλλο και αναγνωρίζετε τα θετικά του ενός ( τακτικότητα) και του άλλου (λεπτότητα). Το μειονέκτημα σε αυτή την ένωση είναι σας να χαρείτε τη ζωή σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο Ζύγο που αγαπάει τις ανέσεις κα τις απολαύσεις χωρίς ενοχές. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα αναρωτηθείτε αν υπάρχει έρωτας, πάθος, αγάπη μεταξύ σας αφού δεν είστε συνηθισμένοι σε ρομαντικές αβρότητες και εκδηλώσεις αγάπης. Είστε από τους ανθρώπους που προτιμάτε να δείχνετε την αγάπη σας με έργα ενώ εκείνος προτιμά τα ερωτόλογα υπό το φως του φεγγαριού.

Αν καταφέρει να σας βγάλετε το παιδί που έχετε μέσα σας, τότε η σχέση μπορεί να αποκτήσει διαφορετική δυναμική και να ανατρέψει τα καθιερωμένα.

 

 

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του είναι υπεύθυνος για τη διεισδυτική του δύναμη και τη βαθιά συναισθηματική του πτυχή. Έντονα σεξουαλικός και αχαλίνωτα παθιασμένος αναζητεί ένα φλογερό έρωτα που θα διανθίζεται από ακόρεστο πόθο και ασίγαστη ερωτική επιθυμία.

Από πρακτικής πλευρά η συμβίωση μεταξύ σας είναι άνετη καθώς και οι δύο λειτουργείτε με κοινό τρόπο. Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς και θα αναλύσετε σε βάθος τις επικείμενες επιλογές και αποφάσεις σας. Στον εκπρόσωπο Σκορπιό προσφέρετε μία ασφάλεια, καθώς σε ότι χρειαστεί είστε δίπλα του και διατεθειμένοι να προσφέρετε, να βοηθήσετε, να προτείνετε.

Όμως ίσως νιώθει ότι δεν είστε ο έρωτας της ζωής του, ότι από τη σχέση λείπει η σπίθα για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη που μπορεί να διεγείρει τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης του και να τον οδηγήσει στο υπέρτατο , ολοκληρωτικό πάθος. Συνήθως, εσείς λειτουργείτε εγκεφαλικά, δείχνετε με πράξεις την αγάπη σας και διστάζετε να φανερώσετε την σεξουαλική σας πτυχή. Αν καταφέρει να σας ξεκλειδώσει τότε και μόνο τότε θα μπορέσει να ζήσει μαζί σας την αυτοκρατορία των αισθήσεων που επιζητά.

 

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της αισιοδοξίας και της διαχυτικότητας τονίζει την εύθυμη φύση του και εντείνει την επιθυμία για περιπέτεια και ταξίδια. Η ελευθερία στον έρωτα θεωρείται απαραίτητη για αυτό το ζώδιο - σύντροφο που συχνά παρομοιάζεται ώς καλπάζων άλογο που δεν δέχεται χαλινάρια.

Αμφότεροι ανήκετε στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων που δείχνει την προσαρμοστικότητα αλλά και την μεταβλητότητα που παρουσιάζετε από κοινού στους διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν και η αρχική αίσθηση και εντύπωση που αποκομίζει από το μετρημένο παρουσιαστικό σας συνδέεται με την ισορροπία και την τάξη που λείπει από τη ζωή του εν τούτοις αφού σας δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να τον συμμαζέψετε αρχίζει να δυσανασχετεί. Επιπλέον, θέλοντας βοηθήσετε να βελτιωθεί σε θέματα που απαιτούν υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση αρχίζετε την κριτική και τότε πλέον νιώθει ότι του έχουν τυλίξει μια πέτρα στο λαιμό. Το μυστικό για να επιβιώσει αυτή η σχέση είναι να αποφύγετε το συγύρισμα της ζωής του εξ αρχής διαφορετικά ίσως χρειαστεί από κοινού να γυρίσετε σελίδα.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η ενθουσιώδης και αισιόδοξη φύση του είναι αναζωογονητική και τονωτική για εσάς καθώς σας φέρνει κοντά στην χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της ζωής που μέχρι πριν τον γνωρίσετε πιστεύατε ότι δεν υπάρχει.

Συμπερασματικά, με προϋποθέσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις αυτή η σχέση μπορεί να έχει προοπτικές . Αρκεί, δηλαδή, να υπάρχει η από κοινού αντιμετώπιση και σωστή διοχέτευσης της διαφορετικής δυναμικής που φέρετε μέσα σας.

 

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του και του προσδίδει σοβαρότητα, προσεκτικότητα και τις ιδιότητες του αυτοπεριορισμού και του προγραμματισμού. Στον έρωτα είναι συνετός και θέλει να έχει το πάνω χέρι ώστε να είναι σίγουρος για τις ευθύνες και τις αποφάσεις που θα λαμβάνει.

Θεωρείστε ιδανικό ζευγάρι γιατί τα στοιχεία του ενός συνδέονται αρμονικά με τα στοιχεία του άλλου. Εσείς δείχνετε προθυμία να του συμπαρασταθείτε και να του προσφέρετε την καλή σας καρδιά ενώ ο σύντροφος Αιγόκερως με τη φιλοδοξία και την καρτερικότητα του συμβάλλει στην κοινωνική σας ανύψωση ή στην αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων σας.

Ο ερωτικός σας δεσμός διέπεται από αμοιβαία κατανόηση και πρακτικότητα που σας βοηθά αμφότερους να αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στην γη. Επιπλέον, καθότι και οι δύο πιστεύετε ότι το συναίσθημα και το σεξ δεν επαρκούν για την μακροβιότητα μιας σχέσης φροντίζετε να αφήνετε χώρο ο ένας στον άλλο νιώθοντας ασφαλείς για τα συναισθήματα που σας δένουν.

 

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Η ουράνια ανεξαρτησία και επαναστατική διάθεση είναι δώρα του Ουρανού που αποτελεί τον σύγχρονο κυβερνήτη του. Η διανόηση και η αφοσίωση είναι βασικές ιδιότητες για μία ερωτική συνένωση που ακόμα και αν είναι παράδοξη θα ικανοποιεί βασικές του ανάγκες.

Η οξυδέρκεια και η λογική σας σκέψη του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και του επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ σας διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και τον συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων. Αρκετά συχνά μάλιστα η κοινή εγκεφαλική προσέγγιση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ιδιαίτερη σεξουαλική ζωή, με πολλά «φιλικά» στοιχεία και διαρκείς πειραματισμούς.

Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση σας καλύπτει τις αδυναμίες του σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και συμπληρώνει την ανεπάρκεια του σε θέματα που η αφηρημένη του προσοχή προκαλεί παραλήψεις. Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητα σας ίσως κάποιες φορές του φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη γεγονός όμως που εξομαλύνεται από την κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων.

 

Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Και ο κυβερνήτης τους ο Ποσειδώνας δίνει σε κάθε εκπρόσωπο του επί της γης το δώρο της ονειροπόλησης. Ο Ιχθύς ταλαντεύεται ανάμεσα στη βεβαιότητα και την αμφιβολία, τη διαίσθηση και την ασάφεια. Στον έρωτα θέλει να ζήσει ένα εκστατικό όνειρο που θα τον φέρει σε επαφή με το θείο, το άπιαστο, το υπερβατό, το ιδανικό.

Η άβυσσός των συναισθημάτων του σας ξαφνιάζει και ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με την ευτυχία που κρύβεται μέσα σας. Από την άλλη εσείς αντισταθμίζετε το συναισθηματισμό και τη ρευστότητα που τον χαρακτηρίζει αναλαμβάνοντας ή δείχνοντας την πρακτική πλευρά της ζωής.

Είστε δύο αντίθετα και συνάμα συμπληρωματικά ζώδια που εξετάζετε κάθε θέμα από διαφορετική οπτική αλλά συνάμα καταφέρνετε να γεμίσετε αμφότεροι το κενό του άλλου, μιας και αποτελείτε το άλλο του μισό.

 

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved