Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Τοξότη;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Τοξότη;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Τοξότη;

Μαζί, θα μπορέσετε σαν δυο άλογα που έσπασαν από κοινού το φράχτη της σύμβασης και της ρουτίνας, να τρέξετε γρήγορα σε μέρη μακρινά που η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι τα μεγαλύτερα αγαθά.

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της διεύρυνσης του χαρίζει πλατιά νοητική σκέψη, αστείρευτη αισιοδοξία και ασυγκράτητο ενθουσιασμό. Στον έρωτα ο Τοξότης αναζητά την ψυχική, διανοητική και σαρκική ελευθερία, ώστε να ζήσει την ιδανική ερωτική ένωση όπως υπάρχει στο κόσμο της φαντασίας και τον υπερβατικού του κόσμου.

Είτε σας έχει ενώσει το κοινό ενδιαφέρον για τη γνώση ή τον αθλητισμό ή τα ταξίδια ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, δε χωράει αμφιβολία πως θα μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η ευθυμία, η γενναιοδωρία, ο οπτιμισμός και διαισθητική αντίληψη του μέλλοντος σας, προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για να έχετε μια ιδανική συμβίωση.

Επιπλέον, η απόλυτη ελευθερία και η δίψα για περιπέτεια σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το αδοκίμαστο και το καινούργιο και συνάμα να κάνετε ένα πολύπλευρο, ονειρικό ερωτικό ταξίδι.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved