Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Σκορπιό;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Σκορπιό;

Αν ο Τοξότης είναι διατεθειμένος να μάθει στον Σκορπιό να έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, τότε η σχέση τους, θα αποτελέσει ένα ταξίδι στο άγνωστο και τον κόσμο των σεξουαλικών αισθήσεων για τον πρώτο και ένα βάλσαμο ψυχής για τον δεύτερο.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο πλανήτης του βάθους, ο Πλούτωνας, του χαρίζει μυστήριο και ασυναγώνιστο πάθος. Οι ερωτικές του επιδόσεις και ο περίφημος αισθησιασμός του είναι συνυφασμένα με την βαθιά σεξουαλική του ορμή και λίμπιντο.

Ο Τοξότης θεωρείται τελείως διαφορετικός καθότι κατευθύνει τα ενδιαφέροντα και τις συγκινήσεις προς τον εξωτερικό κόσμο, ενώ ο περίπλοκος Σκορπιός επικεντρώνεται στο βαθύ συναισθηματισμό και στα άδυτα της ψυχής. Η διερευνητική του φύση τον ωθεί να ανιχνεύει και να αντιλαμβάνεται αυτά που οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. Συνήθως, δίνει έμφαση στο τι αισθάνεται και αδιαφορεί για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ακόμα, ένα πολύ χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιδιοσυγκρασίας του είναι ο αμείλικτος έλεγχος που φτάνει σε σημείο επιβολής και κυριαρχίας.

Από την άλλη, ο Τοξότης, ως φιλελεύθερος και ανεξάρτητος, σε αρκετές περιπτώσεις θα πελαγώσει με την αδιαλλαξία, την έλλειψη ανεκτικότητας και την απόλυτη κτητικότητα. Αναμφίβολα όμως, του αρέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και να εξερευνά το άγνωστο και μαζί του μπορεί -περιέργως- να ζήσει μια διαφορετική και περιπετειώδη εμπειρία.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved