Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ζυγό;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΖΥΓΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ζυγό;

Αν καταφέρει αυτό το ζευγάρι και ιδιαίτερα ο Τοξότης, να κατανείμει σωστά το χρόνο ανάμεσα στις ποικίλες δραστηριότητες και στη σχέση, τότε πράγματι θα μπορέσει να ζήσετε μια τέλεια πνευματική και ερωτική ένωση.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης, αγαπάει την αρμονία, την ομορφιά και θέλει η ζωή του να διέπεται από αγάπη, ειρήνη και δικαιοσύνη. Δίνει μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία και την ισορροπία, στοιχεία που αναζητά να έχει και σε μια ερωτική συνένωση.

Η αίσθηση του δικαίου, η κοινωνικότητα και ελευθερία αποτελούν κοινά γνωρίσματα που συμβάλλουν στη σύνθεση μια όμορφης, ταυτόσημης και ακατάβλητης ερωτικής ένωσης που προσφέρει συναισθηματική και σεξουαλική απελευθέρωση. Η νοητική επικοινωνία και η αμοιβαία εκτίμηση οδηγούν στην απόδραση από την καθημερινότητα και στην μετάβαση στο κόσμο της ερωτικής ηδονής και της επικράτησης της σεξουαλική ορμής, χωρίς περιορισμούς και αναστολές.

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως ο Τοξότης έτσι και ο Ζυγός, επιθυμεί ένα σύντροφο για να μοιράζεται τις ιδέες και τα όνειρα του. Η συνύπαρξή τους, ως εκ τούτου, μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό παραμυθένιο έρωτα που θα τους προσφέρει, ονειρικές και ρομαντικές στιγμές.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved