Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Δίδυμο;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Δίδυμο;

Η γνώση, η αναζήτηση και το χιούμορ είναι τα κύρια συστατικά διέγερσης αυτής της ευμετάβλητης και εγκεφαλικής ερωτικής σχέσης και συμβίωσης.

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο φτερωτός Ερμής αποτελεί κυβερνήτη του και του χαρίζει επικοινωνιακό ταλέντο, πνευματικότητα και κινητικότητα. Άτομο με ανώτερη σκέψη, αγαπά τη μάθηση, έχει παιχνιδιάρικη έκφραση και αρέσκεται στις κοινωνικές και νοητικές επαφές.

Η κοινωνικότητα, η διανόηση , η εξωστρέφεια και ευμεταβλησία αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά τους με τον Τοξότη και τους φέρνουν κοντά και μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια μιας όμορφης και ξεχωριστής ερωτικής ένωσης και συνύπαρξης. Το γεγονός ότι τα ζώδια τους είναι διαμετρικά αντίθετα δηλώνει αφ' ενός ότι ασχολούνται ή λειτουργούν με κοινή συμπεριφορά και αφ' ετέρου ότι οι εκδηλώσεις και οι τρόποι του ενός καλύπτουν ή προεκτείνουν εμπειρίες του άλλου.

Αμφότεροι θεωρούνται ζώδια που ζητάτε την ποικιλία και την εναλλαγή και απεχθάνονται τη στασιμότητα, την αδράνεια και τη ρουτίνα. Ως εκ τούτου η σχέση τους είναι πλουμιστή και περιέχει διαφορετικά και ανομοιογενή στοιχεία που συνθέτουν μια νοητική, περιπετειώδη και ενθουσιώδη ένωση. Αν και θεωρείται ότι ο συνδυασμός Διδύμων – Τοξότη δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει την ασφάλεια που απαιτεί μια οικογένεια, εν τούτοις μπορούν να βρουν τον κοινό προσωπικό τους κώδικα συνύπαρξης αδιαφορώντας για τις συμβάσεις που προστάζουν οι κοινωνικές επιταγές.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved