Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Κριό;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Κριό;

Η μεταξύ τους σύζευξη αποτελεί έναν παράφορο έρωτα αλλά και μια υπέροχη περιπέτεια που τους επιτρέπει να ζήσουν με οραματισμό, ζωηρότητα, χαρά και τους παρέχει συνεχείς και άπειρες δυνατότητες για ανανέωση και αναζήτηση.

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, ο οποίος αποτελεί και παραδοσιακό εξουσιαστή του ζωδίου του Σκορπιού. Η σεξουαλική του ορμή είναι ασυγκράτητη και η ανάγκη του για περιπέτεια, εναλλαγή και πρόκληση ανυπέρβλητη.

Η ερωτική τους έλξη είναι αμοιβαία, έντονη και χρωματίζεται από ακούραστο ενθουσιασμό, αχαλίνωτη σεξουαλικότητα και φλογερό πάθος. Συμβιώνουν χωρίς μονοτονία και πλήξη, ή καταπιεστικούς περιορισμούς, συμβάσεις και όρια. Αντίθετα, η συνύπαρξη τους διέπεται από ποικίλα ενδιαφέροντα, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτές προοπτικές και ενθουσιώδη όνειρα. Σε πρακτικά θέματα, έχουν τις ίδιες απόψεις καθώς διακατέχονται και οι δύο από διαισθητική αντίληψη που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται τα θέματα χωρίς προγραμματισμό αλλά σύμφωνα με την έμπνευση της στιγμής.

Το μόνο σημείο που χρειάζεται προσοχή στη σχέση του Τοξότη με έναν Κριό είναι η τάση του δεύτερου να εξουσιάσει, να επιβληθεί, να πάρει δηλαδή το πάνω χέρι. Μπορεί να αγαπά την ανεξαρτησία και την ελευθερία όπως και ο Τοξότης αλλά συνήθως μόνο για τον εαυτό του. Σε αυτή την περίπτωση, η λύση είναι να διοχετευθεί η τάση αυτή στην κατάκτηση κοινών στόχων και σκοπών, ώστε να αποφεύγεται η ζωώδης ζήλια και η κεκαλυμμένη καταπίεση.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved