Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Κριό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σκορπιού με έναν Κριό;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Κριό;

Μπορούν δυο τόσο έντονες προσωπικότητες, με τόσο διαφορετικό τρόπο σκέψης να συνυπάρξουν αρμονκά σε μια ερωτική σχέση;

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, ο οποίος αποτελεί και παραδοσιακό εξουσιαστή του ζωδίου του Σκορπιού. Όπως είναι φανερό ξεκινούν από μία κοινή βάση δηλαδή την ανάγκη να έχουν τον πρώτο λόγο, να κυριαρχούν, να καταλάβουν τον άλλο. Η κοινή τάση αυτή μπορεί να είναι ιδανική για τον ερωτικό τομέα, όπου ένας ανταγωνιστικός σεξουαλικός αγώνας τους εξιτάρει και κορυφώνει την ερωτική ένταση. Δεν ισχύει, όμως το ίδιο και για την καθημερινή τους ζωή, όπου, αν δεν υπάρξει διακοπή των εχθροπραξιών, η μεταξύ τους συμβίωση είναι αδύνατη.

Επιπλέον, ο Κριός είναι από τη φύση του ανυπόμονος και παρορμητικός και ως εκ τούτου πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Από την άλλη, οι Σκορπιοί είναι διερευνητικοί και διεισδυτικοί και προτιμούν να έχουν εμβαθύνει σε ένα θέμα προτού πάρουν μία απόφαση. Ο ένας, λοιπόν, θέλει εδώ και τώρα και ο άλλος θέλει το χρόνο του να το ψάξει, να το προγραμματίσει. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, εκτός αν ένας από τους δύο διαχειριστεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο, το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση δεν είναι άλλο από τον Σκορπιό. Προσοχή όμως στον τρόπο γιατί ο Κριός, ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επαναστατήσει, αν αντιληφθεί ότι έχει γίνει δέσμιος του ερωτικού αισθησιασμού ή της κτητική διάθεσης του Σκορπιού.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved